Lucia Varga, atac direct spre instituțiile din Argeș: ”6000 de maşini cu lemn au plecat din Argeş şi, culmea, nu le-a văzut nicio instituţie”

Ministrul Lucia Varga a fost prezentă, săptămâna trecută, în Argeș. Aici a participat la dezbaterea publică cu tema „Protecţia mediului - între realitate şi necesitate”. Lucia Varga nu a pierdut ocazia  de a ataca frontal poliția, dar și celelalte instituții care au atribuții în protejarea zonei forestiere din județ.
Lucia Varga: ”Am văzut cu ochii mei în zona Valea Rea cum hectare întregi, peste 800 ha de pădure au fost tăiate la ras, cum acele zone sunt zone expuse, vulnerabile. În aval, cetăţenii sunt expuşi riscului de inundaţii. Acele păduri n-au putut fi tăiate fără un sistem corupt care a menţinut starea de fapt. Pe vremea cât eram ministru delegat, mi-aduc aminte că am făcut o evaluare: 6000 de maşini cu lemn au plecat din Argeş şi, culmea, nu le-a văzut nicio instituţie. Nu am venit la Argeş, la Alba şi la Cluj, am văzut ce e şi am plecat înapoi! Sunt anchete, sunt controale făcute cu Ministerul, cu Inspectoratul Silvic şi cu procuratura, sunt dosare înaintate în instanţă şi abia aştept să văd care este verdictul în acele procese.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea