Copiii din Moșoaia au fost vizitați de Moș Crăciun

Moș Crăciun a venit mai devreme decât la alți micuți și, bineînțeles, a fost încărcat de daruri la copiii din Moșoaia. Agitaţie mare şi emoţii peste emoţii în toate grădiniţele şi în şcoala din Moşoaia, vineri, 18 decembrie. Încă de la primele ore ale dimineţii, a început să umble vestea că Moş Crăciun a pornit prin satele comunei cu sacul încărcat de cadouri. Prima escală a „saniei” lui Moş Crăciun a fost la grădiniţe, unde prichindeii l-au aşteptat cuminţi şi extrem de emoţionaţi.
Moş Crăciun nu s-a lăsat mult aşteptat nici la Şcoala Moşoaia, unde a venit cu sacul plin cu cadouri pentru toţi copiii. Cel care l-a adus şi anul acesta pe Moş Crăciun a fost primarul Florea Ene, care împreună cu echipa Primăriei şi cu consilierii locali, prin darul oferit din suflet copiilor, a reuşit să aducă o rază de bucurie în sufletele micuţilor. De la prichindeii de la clasa pregătitoare, până la colegii lor mai mari din clasele gimnaziale terminale, cu toţii au primit câte o pungă plină cu suc şi dulciuri.
”Am reuşit, cu sprijinul unor sponsori generoşi, să umplem şi anul acesta sacul lui Moş Crăciun, care a venit şi de data aceasta la toţi copiii din comună”, ne-a declarat primarul Florea Ene.
Pentru copiii din grădiniţele şi din şcoala din Moşoaia, Moş Crăciun a pregătit anul acesta 500 de pungi cu cadouri, un aport important la reuşita acestei iniţiative avându-l agenţii economici de pe raza comunei Moşoaia.
L.S

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea