Deținuții de la Colibași au fost colindați de elevi din Pitești și Topoloveni

Miercuri, 16 decembrie 2015, elevii Colegiului Național Zinca Golescu Pitești și Liceului Teoretic Ion Mihalache Topoloveni au colindat 30 de persoane private de libertate custodiate de Penitenciarul Colibași și Penitenciarul Spital Colibași. Activitatea a fost desfășurată în biserica unității și a fost organizată cu ocazia Sărbătorii Crăciunului și a făcut parte din Calendarul tematic al activităţilor de educaţie şi asistenţă psihosocială ce se vor desfăşura în cursul anului 2015 în Penitenciarul Colibaşi, precum și din cadrul Proiectului de activitate de Crăciun.
Având în vedere faptul că  în această perioadă, lipsa familiei este acut resimţită de către persoanele aflate în executarea unei pedepse privative de libertate, organizarea acestor activităţi au ca scop aducerea în rândul deținuților a sentimentului de bucurie şi a atmosferei calde create de tradiţiile de sărbători.
Participarea deţinuţilor la astfel de activităţi contribuie la reintegrarea socială după executarea pedepselor privative de libertate.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea