Cătălin Bulf: ”Mişcarea Populară Argeş va iniţia organizarea unui referendum pe tema refugiaţilor”

# Comunicat de presă.

Problema refugiaţilor a devenit subiectul principal în întreaga Europă, însă, în România, această temă este tratată cu superficialitate, atât de Parlament, cât şi de preşedintele Klaus Iohannis. Până acum, această problemă nu a fost pusă în Parlamentul României, iar, în ceea ce-l privește pe președintele Iohannis, acesta a declarat, sec, că: ”problema refugiaților poate fi gestionată ușor de România” și că ”suntem de acord că trebuie să fim solidari cu țările în care au venit un număr mare de refugiați”.
Legat de această problemă a imigranților în Europa, președintele Mișcării Populare, Traian Băsescu a declarat: ”România nu are decât o singură soluție: să-și schimbe punctul de vedere și să susțină că nu acceptă pe teritoriul său strămutări de populație. Este și o cerință a Constituției României. Ce am văzut la Koln s-a petrecut și în alte orașe unde sunt refugiați islamiști din statele musulmane, refugiați islamiști și am convingerea că diferențele culturale vor face extrem de grea conviețuirea unui număr atât de mare de islamiști cu populația creștină de pe continentul european”.
Deși impactul strămutării unei populații străine pe teritoriul românesc, îi afectează în primul rând pe cetățeni, nici parlamentarii, și nici președintele Iohannis, nu s-au gândit la consultarea poporului prin referendum.
Tocmai de aceea, lideri din Mişcarea Populară vor să aducă acest subiect tot mai mult în atenţia opiniei publice. Un exemplu vine chiar de la Argeş, unde preşedintele Mişcării Populare, Cătălin Bulf, a luat în calcul organizarea unui referendum.

”Având în vedere că la nivel de Parlament problema refugiaţilor nu a fost luată în discuţie, nu putem, noi, românii să rămânem la mâna unui singur om, excursionistul Klaus Iohannis.  În aceste condiţii, Mişcarea Populară Argeş, va iniţia organizarea unui referendum pe tema refugiaţilor. Inima Argeşului o reprezintă zona Câmpulung – Curtea de Argeş şi localităţile din jur şi nu întâmplător, primii refugiaţi vor fi trimişi acolo. Practic, românismul este afectat chiar în inima lui”, declară Cătălin Bulf, preşedintele Mişcării Populare Argeş.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea