Fostul primar al comunei Stâlpeni, Ion Popa, se pensionează

# După ce a pierdut procesul, în primă instanţă, cu Prefectura, deşi a făcut recurs, fostul primar al comunei Stâlpeni şi-a înaintat şi cererea de pensionare

Ion Popa, fostul primar al comunei Stâlpeni, în toamna anului 2013, a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, în ,,Dosarul Şcolilor” în care Constantin Nicolescu execută o pedeapsă de 7 ani și 8 luni de închisoare. Tot în acest dosar au mai fost condamnați și alți doi primari în funcție, primarul de la Budeasa și primarul de la Câmpulung. Dacă pentru cei doi au fost semnate, imediat după sentinţă, ordinele de demitere,  pentru primarul de la Stâlpeni acesta a mai întârziat din motive legale. Atunci când judecătorii au făcut motivarea, la Ion Popa lucrurile nu erau foarte clare. Însă, abia în toamna anului trecut  a venit o clarificare de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Ion Popa a fost demis din funcţia de primar de către prefectul judeţului Argeş.
În urma acestui ordin de demitere, Ion Popa, fostul primar al comunei Stâlpeni, a contestat această decizie.
Însă lucrurile par a nu fi în favoarea fostului edil de la Stâlpeni întrucât acesta a pierdut procesul în primă instanţă.
Acum, primarul a făcut recurs asupra acelei sentinţe, dar, totodată, şi-a înaintat şi cererea de pensionare, semn că mari speranţe de o reîntoarcere în fruntea primăriei nu ar mai avea. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea