Gheorghe Dinescu bate, în continuare, câmpii, candidând la Primăria Pitești

# Miros de feromoni. Acesta ar renunța, cu condiția ”să vină din partea PNŢCD Argeş cineva cu o atracţie mai mare faţă de cea pe care o eman eu...” # Adrian Stoica va candida din partea PNŢCD Argeş la Primăria Miceşti

La ultima conferinţă săptămânală a PNŢCD Argeş, Gheorghe Dinescu, liderul acestei formaţiuni, ni l-a prezentat pe Adrian Stoica, ce va candida din partea PNŢCD Argeş la ocuparea funcţiei de primar al comunei Miceşti. Acesta din urmă a venit însoţit la sediul PNŢCD Argeş alături de echipa sa de la Miceşti.
Cine este Adrian Stoica? Este un tânăr de 31 de ani, locuitor al comunei Miceşti, care se anunţă a fi, după şi cum declară, un candidat demn de luat în seamă la primăria Miceşti: „Am o echipă serioasă, formată din tineri. Deşi acest lucru ar putea avea o tentă peiorativă, tinerii din ziua de azi au o forţă mare de muncă, sunt foarte ambiţioşi şi nu renunţă la idealuri. În echipa mea de campanie de la Miceşti sunt tineri cu vârste de până la 35 de ani. Candidatura mea la Primăria Miceşti se bazează pe trei mari obiective: 1. atât angajaţii primăriei, cât şi primarul, trebuie să lase politica la uşa de la intrare; 2. Vrem să angajăm în cadrul acestei primării 2 specialişti în absorbţia de fonduri europene; 3. Promovarea tinerilor din comuna Miceşti.”

Gheorghe Dinescu: „Nu mă voi implica în organizaţia PNŢCD Miceşti. Adrian Stoica este responsabil de echipa sa, aşa cum este responsabil şi de rezultat.”

Adrian Stoica s-a prezentat în cadrul acestei conferinţe alături de alţi doi membri ai echipei sale de campanie, care s-au alăturat şi ei formaţiunii PNŢCD Argeş, şi anume: colonelul în rezervă Ioan Roman şi Beatrice Vlăsceanu, studentă la Facultatea de Management şi Economie din cadrul Universităţii din Bucureşti. Col. în rezervă Ioan Roman a avut o tentativă de a se înscrie ca membru PSD, însă tentativa sa a fost una fără succes. De ce s-a înscris în PNŢCD? „Am vrut să aduc în suflu nou în comuna Miceşti, în comunitate pentru fiecare familie în parte. Nu există gaze şi canalizare în această comună. Trebuie să ridicăm gradul de civilizaţie al acestei comune. Chiar dacă această comună se află nici la 10 km de Piteşti, ea nu beneficiază de cele mai elementare utilităţi. Trebuie reaşezate instituţiile deconcentrate la nivelul localităţii noastre, începând de la primărie până la grădiniţa cu program prelungit.”
Despre această candidatură la Primăria Miceşti din partea partidului pe care-l conduce, Gheorghe Dinescu a ţinut să precizeze: „Vreau să fie ales omul gospodar pentru fiecare urbea noastră. Nu mă voi implica în organizaţia PNŢCD Miceşti. Adrian Stoica este responsabil de echipa sa, aşa cum este responsabil şi de rezultat. Trebuie să dăm frâu liber imaginaţiei tinerilor.”
Pe de altă parte, Gheorghe Dinescu a enunţat, fără lipsă de modestie, două variante posibile care l-ar determina să renunţa la candidatura sa pentru Primăria Piteşti: „1. Să vină din partea PNŢCD Argeş cineva cu o atracţie mai mare faţă de cea pe care o eman eu, cineva care să fie mai vizibil ca mine; 2. Dacă organizaţia PNŢCD Argeş consideră că există un alt candidat care are şanse mai mari decât mine şi care să vină cu 2,3 consilieri locali.”
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea