Copreşedintele PNL Argeş, Dănuţ Bica, îl atacă dur pe Mihai Tudor

# Narcis Sofianu e perfect valid. Așteaptă însă validarea...

La ultima conferinţă de presă de presă de la PNL Argeş, la care au fost prezenţi copreşedinţii Dănuţ Bica şi senatorul Ion Popa, au fost abordate atât probleme ale organizaţiei PNL pe plan local, cât şi aspecte ale politicii liberale la nivel naţional. Dănuţ Bica a ţinut să clarifice două aspecte care au fost mediatizate îndelung în presa locală, şi anume validarea candidaturii liberalului Narcis Sofianu la Primăria Piteşti, precum şi plecarea lui Mihai Tudor din cadrul PNL şi înscrierea acestuia în PAM (Partidul pentru Argeş şi Muscel), formaţiunea lui Mircea Andrei.

Dănuţ Bica: „Nu este vorba de nicio invalidare a candidaturii lui Narcis Sofianu la Primăria Piteşti”

„Nu este vorba de nicio invalidare a candidaturii lui Narcis Sofianu la Primăria Piteşti. Pur şi simplu candidatura sa nu a intrat pe ordinea de zi a Comitetului Executiv Naţional, deoarece dosarul său nu era complet. Nu a fost decât o simplă amânare”, a afirmat Dănuţ Bica.

Dănuţ Bica: „Mihai Tudor a spus nişte mari neadevăruri. El nu-şi doreşte cu adevărat candidatura la Primărie. Nici din partea PAM nu va candida la funcţia de primar.”

Cu privire la tema Mihai Tudor şi plecarea sa intempestivă şi neanunţată din rândurile PNL Argeş, Dănuţ Bica a ţinut să precizeze următoarele: „Astfel de fenomene au fost şi vor mai fi în continuare. Mihai Tudor a fost o surpriză pentru mine, dar şi o mare dezamăgire. Îl credeam un altfel de politician. Mihai Tudor a fost unul dintre cei mai vechi camarazi de-ai mei. Nu m-a şocat decizia în sine, ci felul în care a făcut-o. Mihai Tudor este un om cu o experienţă politică vastă şi cu merite deosebite. Urma să devină membru al Comitetului Judeţean Executiv. Mihai Tudor a spus nişte mari neadevăruri. El nu-şi doreşte cu adevărat candidatura la Primărie. Nici din partea PAM nu va candida la funcţia de primar. Pentru a avea succes în politică, nu e de ajuns talentul oratoric. Trebuie ca acesta să se adauge implicării active în organizaţie şi muncii de teren.”
Vestea bună pentru PNL Argeş este aceea că senatorul Ion Popa a fost reconfirmat pentru a doua sesiune ca preşedinte al grupului parlamentar PNL din cadrul Senatului României.
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea