Două dezbateri pentru bugetul orașului Mioveni

Joi, 21 ianuarie a.c., a fost  programată  cea de-a doua dezbatere a bugetului orașului Mioveni pe 2016, la Primăria oraşului Mioveni.
Au participat primarul Ion Georgescu, viceprimarul Aurel Costache, directorul economic, Gheorghiţa Sava, şeful biroului  Urmărire- Investiţii, Dănuţ Proca, secretarul cu delegaţie, Ilie Fintoiu, consilieri locali,  directori şi angajaţi   ai instituțiilor aflate în subordinea Consiliului Local, şefii de birouri din Primărie şi cetăţeni ai oraşului.
Primarul Ion Georgescu împreună cu aparatul de specialitate au prezentat proiectul de buget şi propunerile de investiţii publice pentru anul 2016. Printre problemele semnalate de cetăţeni se numără locurile de parcare, serviciile de utilităţi, infrastructura rutieră etc. Toate aceste problemele semnalate de cetăţeni se regăsesc în proiectul de investiţii pentru 2016.
Documentele bugetului pe acest an pot fi consultate atât pe site-ul Primăriei (www.primariamioveni.ro), cât şi la sediul instituţiei. Următoarea dezbatere a fost duminică, 24 ianuarie, cu începere de la ora 11.00, la Casa de Cultură Racoviţa.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea