Cornel Ionică este în pole position, Mihai Tudor challenger din două poziţii

Mihai Tudor, ca orice politician care se respectă, înainte de campania electorală, a dezertat din PNL şi a plecat la PAM. Cu toate regretele exprimate de Ion Popa şi Dan Bica, cei doi copreşedinţi ai PNL Argeş, pe Mişu îl doare în doctrină de trădarea comisă pe ascuns. Căci de aia se numeşte trădare, şi politicianul cu pricina,  ţine la ştaif. Trădarea nu a fost anunţată nici la Consiliul Local Piteşti, unde are forţa să se arate ca şi consilier local din partea PNL. Pentru că, „înălţimea” sa, nu a binevoit să renunţe la această funcţie, de unde încasează bani, şi activează încă precum un trimis al PNL. Aşadar, la ultima şedinţă a Consiliului Local Piteşti, acesta s-a aruncat într-o logoree care l-a plictisit îngrozitor pe viceprimarul Cornel Ionică. După un „scurt” istoric care a durat minute în şir, al bugetului de la creionare până la editare, Mişu Tudor i-a cerut lui Ionică lămuriri cu privire la proiectele europene.
Răspunsul a venit prompt din partea lui Cornel Ionică: „ Proiectele europene înseamnă multă muncă, şi noi am făcut proiecte europene. O să vă arat, acum, ce este un proiect european ( n.r- flutură un dosar), că unii doar se plimbă pe la televiziuni şi vorbesc despre proiecte europene dar n-au văzut în viaţa lor cum arată unul. Suntem în pole position. Regula nu mai este primul venit, primul servit, ca pe vremea PDL-ului. ( n.r- Mişu Tudor a fost membru al PDL.) O să reiau şi eu un proiect privind Calea Bucureşti, şi nu vorbesc ca alţii care nu au văzut niciodată cum arată un proiect, sau se întocmeşte.”
Pus la punct (pentru a câta oara?), Mihai Tudor învârte nervos un pix şi tace. Nu mai are nicio credibilitate politică, nici el nu ştie în numele cui vorbeşte. La PNL nu mai este, iar noul partid în care s-a înscris nu există în Consiliul Local. Tace. Probabil este ultima oară când mai vorbeşte în Consiliul Local Piteşti. Deşi, umblă vorba prin târg că ar vrea să candideze la funcţia de primar al municipiului Piteşti. Din nou! A mai „candidat” şi din partea PNL, declarativ, dar i-a luat faţa Narcis Sofianu. Mihai Tudor nu a avut bani să-şi plătească sondajul de opinie pus ca şi condiţie de PNL, Sofianu, da. De fapt a fost singurul care a dispus de 2000 de euro, ceilalţi trei candidaţi renunţând înainte de începerea luptei.
Carmen Buliga

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea