Surse din PSD: Nicolae Velcea, candidatul PSD-ului la funcția de președinte al Consiliului Județean Argeș

După cum se știe, în urma ultimelor modificări la legea electorală, președintele Consiliului Județean Argeș nu va mai fi ales uninominal de populație, ci va fi ales din rândul consilierilor județeni de o majoritate formată de aceștia, la fel cum se proceda până în anul 2008.
Deși mai sunt doar câteva luni până la alegerile locale, PSD Argeș nu a făcut încă publice numele consilierilor propuși pentru funcțiile de vicepreședinți și cel mai important de președinte al Consiliului Județean Argeș. Dacă PNL-ul s-a grăbit să anunțe pe cine va susține în funcția de președinte al CJ Argeș, fiind nominalizat Dănuț Bica, iată că PSD întârzie să anunțe în mod public numele candidatului pentru cea mai importantă funcție din județ. Se știe că Florin Tecău, actualul președinte al C.J. Argeș, a ieșit din cărți pentru ocuparea acestei funcții, însă PSD întârzie cu nominalizarea clară în această funcție a vreunei persoane. Se vehicula frecvent numele lui Dan Manu, directorul IML Argeș și liderul consilierilor județeni PSD, dar se pare că acest zvon a fost doar un balon de săpun. Mulți îl mai vedeau potrivit în această funcție și pe actualul prefect al Județului Argeș, Mihai Oprescu, dar se pare că și acest zvon a fost spulberat.
Așadar, o susrsă de încredere din PSD Argeș ne-a dezvăluit numele viitorului candidat la președinția Consiliului Județean Argeș și anume, Nicolae Velcea.
Angajat al Uzinei Dacia și consilier județean, Nicolae Velcea este apropiat de noua conducere a PSD Argeș, atât de Șerban Valeca, pe care l-a susținut necondiționat la președinția partidului, cât mai ales de Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni. Velcea, și în 2012 a fost propus pe lista de consilieri județeni de organizația PSD Mioveni.
Cât privește integritatea lui Nicolae Velcea, pare a fi una imaculată. Nu are afaceri cu statul și provine din mediul privat, ocupând o funcție de conducere în cadrul Uzinei de la Mioveni, de unde a încasat în anul 2014, conform ultimei sale declarații de avere, suma de 64.800 lei.
Nicolae Velcea are terenuri şi trei case în Ştefăneşti, plus un apartament în Piteşti, la care se adaugă două maşini Renault.
Lucian GHERGUȘ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea