Mişcarea Populară îşi prezintă candidaţii pentru funcţiile de primar

Cătălin Bulf, preşedintele Mişcării Populare Argeş a prezentat candidaţii pentru funcţia de primar în localităţile Vultureşti şi Bughea de Jos. Liderul MP a precizat că până în prezent au fost stabiliţi 85 de candidaţi, urmând ca în cel mult două săptămâni să aibă candidați în toate zonele județului.
În conferința de presă de săptămâna trecută, alături de președintele Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf au fost prezenți şi doi candidați înscriși deja în cursa electorală pentru 2016 la funcţia de primar. Este vorba despre Mihai Victor Enache, care va candida la primăria localităţii Bughea de Jos şi despre Relu Arsenescu, candidatul pentru fotoliu de primar al comunei Vultureşti.. Chiar dacă nu are experienţă în politică, Enache a reuşit să aibă în organizaţia sa aproximativ 60 de membri. În schimb, candidatul pentru funcţia de primar al localităţii Vultureşti, Relu Arsenescu este obişnuit cu politica, acesta a candidat şi în 2008, însă a pierdut la doar câteva voturi. „M-am hotărât să intru în Mişarea Populară pentru a rezolva o parte dintre problemele cetăţnilor’’, a declarat Relu Arsenescu.
Altfel, în ceea ce privește restul candidaților, cu care MP Argeș își propune să câștige cât mai multe războaie, liderul Cătălin Bulf precizează:  ”În momentul de față, am stabilit 85 de candidați. Cred că în cel mult două săptămâni vom avea candidați în toate zonele județului.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea