Doru Viorel Ursu va lansa volumul „Poker cu măşti” la Biblioteca Judeţeană Argeş

Joi, 4 februarie, de la ora 13.00, Biblioteca Judeţeană ”Dinicu Golescu” Argeş vă invită la evenimentul de lansare a volumului „Poker cu măşti” (Editura Creative Publishing, Bucureşti, 2015), scris de Doru Viorel Ursu, fostul ministru de interne în guvernul Petre Roman.
Pe coperta verso a acestei cărţi, Doru Viorel Ursu scrie: „Pentru cei morţi fără vină. România arde. La propriu. O mistuie suprema umilinţă de a fi ajuns, Ţara şi comorile ei, în primul rând oamenii, miza unui neruşinat joc de poker. Tragedia de vineri, 30 octombrie 2015, de la clubul Colectiv, cu zeci de morţi şi sute de răniţi, e doar o levată. Vor urma şi altele, dacă smulgem măştile de pe feţele jucătorilor, pentru a deconspira politicienii abjecţi şi rapace, guvernanţii corupţi şi venali, milionarii de carton, aventurieri din cele patru zări deghizaţi în «investitori strategici şi pripăşiţi pe meleaguri române».” 
Despre acest nou volum, autorul spune: «Este cartea unui plagiator, între atâţia alţii, un plagiator care însă recunoaşte că a plagiat istoria reală a propriului popor. Este cartea semnată de mine. Am semnat ca autor ceea ce au scris alţii. În cazul meu, românii. Am început cu 1995 cu o carte de eseuri, „Colivia cu ciori vopsite”, am continuat cu „Şah mat la România” (2007), „Ministru de Interne” în trei volume (2008-2010), „Sânge şi carne de om” în trei volume (2010-2013) şi „Arta sinuciderii” (2015), iar ciclul început exact acum 10 ani se încheie acum cu Poker cu măşti.»
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea