Ion Mihalcea, viceprimarul orașului Ștefănești, supărat pe toți parlamentarii din colegiul respectiv, chiar și pe cei din PSD

# Ion Mihalcea: ,,Niciun parlamentar nu a făcut nimic pentru Ștefănești, fie că vorbim de cei de la PNL, fie că vorbim de cei de la PSD sau din alte partide”
Viceprimarul orașului Ștefănești și președinte al organizației PSD Ștefănești, Ion Mihalcea este supărat foc pe parlamentarii de pe colegiul Ștefănești, chiar și pe cei din partidul din care face parte și domnia sa. Mihalcea, nemulțumit de prestația parlamentarilor de pe colegiul Ștefănești, într-o discuție cu dumnealui ne-a declarat că niciun parlamentar nu a făcut nimic pentru acest oraș, chiar dacă este reprezentat de cei mai mulți parlamentari.
,,Niciun parlamentar nu a făcut nimic pentru Ștefănești, fie că vorbim de cei de la PNL, fie că vorbim de cei de la PSD sau din alte partide”, ne-a declarat viceprimarul orașului Ștefănești, Ion Mihalcea, membru marcant al PSD, vizibil supărat chiar și pe colegii din partidul său.
Orașul Ștefănești, am putea spune că are cea mai mare reprezentativitate în Parlamentul României, la nivelul localităților din Argeș, dacă este să luăm în calcul și parlamentarii care locuiesc în Ștefănești.  Altfel spus, colegiul Mioveni – Ștefănești numără șase parlamentari: Senatori: Şerban Valeca (PSD) şi Iulian Cristache (UNPR); Deputaţi: Simona Bucura Oprescu şi Radu Vasilică (ambii PSD), Mihai Deaconu(PND) şi Ioana Jenica Dumitru (UNPR). La această listă de parlamentari îl putem adăuga și pe Iani Popa, care locuiește în Ștefănești.
Iată că unitatea din PSD Argeș de pe vremea lui Constantin Nicolescu s-a spulberat, existând tot mai multe conflicte în interiorul partidului, mai cu seamă, acum, în perioada desemnării candidaților la alegerile locale.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea