Gabriel Bratu, ”înfiat” de Ion Georgescu

# Gabriel Bratu, fost adversar înrăit al PSD, posibil candidat, pe loc eligibil, pe listele de consilieri județeni  PSD, susținut de organizația Mioveni.

Fostul ,,General” al învățământului argeșan, Gabriel Bratu, rămas fără oștire, după alegerile din 2012, când a candidat din partea PDL la alegerile pentru parlamentare, unde a obținut un rezultat rușinos, am putea spune, fiind subclasat chiar și de tânărul politician Mario Păun, pe atunci candidat din partea PP-DD, iată că a găsit adăpost, într-un final, chiar sub acoperișul PSD-ului, partid mult hulit de domnia sa pe când era ,,General”.
Gabriel Bratu, în primăvara lui 2012 a fost ales consilier județean pe listele PDL-ului. După ce a candidat și în toamna aceluiași an pentru un post de parlamentar susținut de același partid, unde a obținut un scor rușinos, fostul inspector școlar general, și-a căutat alinare în sânul PSD, pe atunci, condus de Constantin Nicolescu. Văzând această apropiere dintre Gabriel Bratu și PSD, reprezentanții PDL au luat hotărârea să-l excludă din partid la începutul anului 2014. Numai că, tot în perioada aceea, Constantin Nicolescu a fost înlăturat de la șefia PSD și din conducerea Consiliului Județean Argeș. Rămas fără sprijin și din partea PSD-ului, Gabriel Bratu a reîncercat să se reîntoarcă în PDL pe o ușă lăturalnică, cu sprijinul Partidului Forța Civică, în urma fuziunii cu PDL. Dar nici aici nu avut sorți de izbândă pentru că s-a izbit de zidul făcut atât de membri PDL, cât și de cei din PNL, care s-au opus vehement revenirii acestuia în marele PNL, în urma fuziunii PDL cu PNL.
Așadar, Bratu a bătut și la ușa primarului din Mioveni, Ion Georgescu, om cu o mare influență în PSD. Aplicând aceeași tactică precum cea a lui Nicolescu, de a-i arunca adversarului un colț de pâine, decât să se războiască cu el, Ion Georgescu i-a acordat atenție lui Gabriel Bratu, invitându-l la aproape fiecare eveniment ce avea loc în Mioveni.
Acum, iată că Gabriel Bratu este tot mai aproape de încă un mandat de consilier județean, dar de această dată propus de PSD Mioveni, conform zvonurilor de pe piața politică argeșană.
Lucian GHERGUȘ

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea