După ce a pierdut brandul FC Argeş, municipalitatea vrea să-l răscumpere

# Ai, n-ai minge tragi la poarta…bugetului local.

Şedinţa Consiliului Local Piteşti de validare a bugetului a permis consilierilor să vină cu completări. Cum ar fi, Gheorghe Dinescu, preşedinte PNTCD Argeş şi consilier local. Acesta a propus ca  primăria să cumpere brandul FC Argeş, pe o sumă maximă de un milion de lei.
Viceprimarul Cornel Ionică a promis că va fi formată o echipă care va urma să negocieze cu lichidatorul Nicolae Enoiu.  După ce tot Consiliul Local împreună cu marele iubitor de sport şi scris, Cornel Penescu, au reuşit desfiinţarea clubului FC Argeş, gruparea alb-violetă a intrat în insolvenţă şi în procedură de faliment. Instanţa l-a desemnat ca lichidator judiciar pe Nicolae Enoiu, care are misiunea de a recupera o parte din datoriile pe care le-a făcut gruparea din Trivale.
Evaluarea bunurile societăţii pe care funcţiona FC Argeş, şi palmaresul echipei care a cîştigat două titluri de campioană a României, au avut ca rezultat înaintarea unei sume deloc de neglijat. Evaluatorul a decis că sigla şi numele FC Argeş costă 311.000 euro. După stabilirea preţului, Nicolae Enoiu a organizat licitaţii în încercarea de a găsi cumpărători pentru brandul grupării alb-violete, dar nimeni nu s-a arătat interesat. Aşadar, conform legii, preţul a scăzut,  suma fiind cu 20 % mai mică decît cea iniţială cu 20%, adică 249.000 euro. De când a fost scos la licitaţie, brandul FC Argeş a avut  o singură ofertă, din partea unui grup privat, care voia să dea 40% din preţul iniţial. În tot acest timp, cupele echipei lui Nicoale Dobrin, reuşesc să mai trezească emoţie doar celor care trec pragul Muzeului Judeţean Argeş, locul unde se “odihnesc” clipele de gloriei ale unei legende, şterse aproape cu cruzime de autorităţile şi personajele dubioase pe mâna cărora a încăput FC Argeş.
Carmen Buliga

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea