Melania Tarnovetchi, vicepreședintele BPN-PNL, a trecut la Partidul pentru Argeș și Muscel

Începând de săptămâna aceasta Partidul pentru Argeș și Muscel anunță cooptaarea în echipa județului Argeș a doamnei Melania Tarnovetchi, fost membru al BPL-PNL Pitești și viceprețedinte în Biroul Permanent Național al pensionarilor liberali. Conducerea Partidului pentru Argeș și Muscel salută decizia doamnei Tarnovetchi de a se alătura echipei și reiterează intenția de a face opoziție serioasă, concretă și constructivă în județul Argeș.
# De ce ați renunțat la o funcție la nivel național în PNL  pentru Partidul pentru Argeș și Muscel?
- Pentru că mi s-a părut un partid justițiar, pentru dreptate și bănuiesc că este un ajutor pentru toți cetățenii cu probleme. Consider că Mircea Andrei este persoana care poate ajuta cetățenii și este un om la care se poate apela. Este aproape de întreg județul Argeș și a fost mereu, este cunoscut și este singurul din județ care a putut să descopere și să facă publice problemele din acest județ. Este singurul care a făcut opoziție în mod real.
# În Argeș mai sunt și alte partide. De ce ați optat pentru un partid de județ și nu pentru unul național?
- Pentru că un partid de judet, regional, răspunde nevoilor argeșenilor exclusiv. Partidele naționale răspund mai întâi intereselor de grup ale partidelor la nivel național și mai apoi intereselor de grup ale politicienilor din plan local, nicidecum să își îndrepte atenția spre cetățean, spre omul de rând. Am ales Partidul pentru Argeș și Muscel pentru că el va reprezenta numai doleanțele argeșenilor și aș mai adăuga faptul că am mai luptat în politica alături de președintele Mircea Andrei și în trecut, iar faptul că a fost singurul corect în raportul politic și a făcut ceea ce trebuia să facă și anume opoziție reală m-a determinat să mă alătur echipei domniei sale. Am avut surpriza ca pe parcursul catorva zile de când sunt parte din echipă să văd cât de multă lume vine la Partidul pentru Argeș și Muscel și sunt convinsă că am făcut alegerea corectă, mai ales că vor mai urma și alți oameni acest drum.
Biroul de presă al PAM

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea