Nicolae Aurel Vlad, viceprimarul cu atribuții de primar de la Budeasa, va candida de la PAM

Viceprimarul cu atribuții de primar al comunei Budeasa, Nicolae Aurel Vlad, s-a alăturat de săptamana aceasta Partidului pentru Argeș și Muscel. Acesta a declarat că singura echipă lângă care poate să își conținue proiectele începute pentru comună și cetățenii din Budeasa este echipa Partidului pentru Argeș și Muscel, condusă de președintele Mircea Andrei. Începand de săptămâna aceasta domnul Nicolae Aurel Vlad a fost numit și presedinte al organizației Partidului pentru Argeș și Muscel Budeasa.

# Ce planuri politice și administrative aveți pentru anul acesta?
- Anul acesta vreau să mă implic într-un partid nou care nu are niciun fel de infracțiuni comise în existența lui, un partid nou care să se gândească și să muncească în slujba argeșenilor. Imi doresc să aduc un suflu nou în comuna în ceea ce privește creșterea copiilor pentru că avem aici un centru de creștere a copiilor, centrul cultural la care primim copii de toate vârstele pe care îi învățam gratuit limba engleză. Mă implic în derularea programului școlar, cercuri pedagogice care se țin la nivelul comunei pentru siguranța și transportul copiilor. Vreau să simtă fiecare concetățean de ai mei că este respectat și că se afla la el acasă, iar bătrânilor să le asigurăm ce le trebuie pe timp de iarnă. Vreau să fac un centru medical la Valea Mărului pentru ca oamenii să nu mai facă naveta până la cel la Budeasa.
# Ce partid nou va încanta la acest moment?
- Cred că cel mai indicat este Partidul pentru Argeș și Muscel care il are conducator pe domnul Mircea Andrei pe care l-am văzut în toate intervențiile televizate în care a luat poziție față de toate nedreptățile din Argeș și față de adversarii lui politici. Vorbim de intervenții pe bune, nu doar simulate ca alții. Mă încântă acest partid și mai ales acest lider politic pentru că îl văd că este sincer, este un om cu verticalitate care își respectă cuvântul.
# Așadar la următoarele alegeri veți candida de la Partidul pentru Argeș și Muscel?!
- Sigur că voi candida de la Partidul pentru Argeș și Muscel! Vreau cu tot dinadinsul să începem să mobilizăm tinerii în politică și administrație și va spune asta un om care a trecut prin multe în viața asta. Trebuie să dăm acestui județ o altă față, să schimbăm mentalitățile astea învechite și felul de lucru cu încrengături și neamuri și rubedenii de la administrație și până la politica. Cred că aceste deziderate ale mele pot fi înfăptuite numai alături de Mircea Andrei! E singurul lângă care am curaj să merg la luptă și am convingerea că vom reuși să ducem toate lucrurile la bun sfârșit. Am muncit mult și am vorbit foarte puțin de când sunt viceprimar cu atribuții de primar la Budeasa. Tot ce am făcut aici, am făcut pentru cetățeni, pentru copiii acestora și pentru ca oamenii să simtă că sunt la ei acasă și că cineva se gandește la ei. Cand administrația, prin politicieni, uită că principalul scop al ei este să se îngrijească de bunastarea cetățenilor săi și se ocupă mai mult de bunăstarea lor personală este total greșit. Eu știu că lângă Mircea Andrei pot să îmi continui proiectele pentru comuna Budeasa și pentru cetățenii mei, știu că e singurul care s-a luptat și se poate lupta la nivelul Bucureștiului cu partidele politice și liderii de la nivel național ca să aducă bani în Argeș, știu că e singurul care are aceste intenții și ca atare sunt încrezător ca având aceleași convingeri și gânduri legate de argeșeni vom face echipă bună.
Biroul de presă al PAM

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea