Partidul Puterii Umaniste, o nouă forță politică în Argeș

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) s-a născut din nevoia cetăţenilor României de a se regăsi, doctrinar şi organizatoric, într-o forţă politică puternică de centru, adresata clasei de mijloc, românilor care, în ultimii ani, au suferit în tăcere, au pierdut și au fost umiliți si sacrificați.
Fost preşedinte al PC Argeş, Cornel  Lazăr a rămas, astfel, fidel principiilor umaniste şi a ales să se înscrie în Partidul Puterii Umaniste (social-liberal),unde încearcă să atragă lângă el oameni onești cu care să facă o figură frumoasă la alegerile locale din iunie.
”Am ales să mă înscriu în Partidul Puterii Umaniste deoarece promovează doctrina umanismului politic de orientare social-liberală. Această doctrină oferă repere teoretice şi practice pentru soluţionarea contradicţiilor majore manifestate în cadrul principalelor sisteme politice ale societăţii contemporane”, a declarat Cornel Lazăr.
Partidul Puterii Umaniste așteaptă oameni de valoare care vor să se alăture  filialei Municipale Pitesti a PPU(S-L) și filialei Județene Argeș a PPU(S-L) din Pitești, strada Dumbravei, numărul 11, etajul III.L.S

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea