Gheorghe Dinescu, candidatul PNȚCD Argeş la Primăria Piteşti, propune ca toate şedinţele Consiliului Local să fie televizate în direct

La ultima conferinţă de presă a PNŢCD Argeş, Gheorghe Dinescu, preşedintele PNŢCD Argeş, alături de prim-vicepreşedintele acestei formaţiuni, Ionel Mănescu, a făcut o sinteză a celor mai importante evenimente în care au fost angrenaţi reprezentanţii acestui partid. Astfel, săptămâna trecută, s-a realizat o fuziune prin absorbţie a Uniunii Social Creştine cu PNŢCD, urmând ca în viitorul apropiat să fie şi un Congres al celor două formaţiuni politice. Un alt eveniment a fost realizarea unei alianţe electorale cu Partidul Ecologist din România. De asemenea, Gheorghe Dinescu ne-a mai transmis şi o informare cu privire la susţinerea PNŢCD de către confesiunile neoprotestante, de către Biserica Ortodoxă şi cea Catolică.

Gheorghe Dinescu: „Dacă voi fi ales ca primar al municipiului Piteşti, voi chema trei firme de audit care vor face audit în Primăria Piteşti şi în societăţile subordonate Consiliului Local”

În legăturile cu alegerile locale din luna iunie, Gheorghe Dinescu a afirmat: „Cu privire la candidaţii pe care-i vom propune din partea PNŢCD Argeş la primăriile anumitor comune din judeţul nostru, cert este că nu vom nominaliza oameni corupţi, care au un trecut dubios, ci vom ieşi în faţă cu oameni gospodari, care vor transparenţă în gestionarea banului public. La alegerile locale din luna iunie, fiecare alegător trebuie să se gândească de cinci ori până să pună ştampila pe vreun candidat. Dacă voi fi ales ca primar al municipiului Piteşti, voi chema trei firme de audit care vor face audit în Primăria Piteşti şi în societăţile subordonate Consiliului Local. De asemenea, voi propune ca toate şedinţele de Consiliu Local, toate adunările generale, toate consiliile de administraţie să fie televizate în direct, pentru ca fiecare contribuabil de acasă să ştie ce se întâmplă cu banii lui. Cu privire la necesitatea turului doi al alegerilor locale, acesta este un mecanism indispensabil într-o ţară care se vrea a fi democratică.”
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea