Fostul şef al învăţământului argeşean, Florin Gardin, dus cu vorba de Klaus Iohannis

Liberalul Florin Gardin, fostul Inspector General al Inspectoratului Judeţean Şcolar Argeş, a povestit ce discuţii a avut cu Klaus Iohhanis, pe vremea când acesta îşi făcea campanie electorală în Argeş. Gardin îşi aminteşte de cele două întâlniri avute cu Iohannis, când i s-a promis că va fi repus în funcţie, atât el, cât şi fostul prefect Cristian Soare: „Ne-am întâlnit cu domnul Klaus iohannis la Curtea de Argeş. Şi când am făcut cunoştinţă cu dumnealui i-am spus că eu sunt fostul Inspector General şi colegul meu, Cristian Soare, fostul prefect. Domnul Iohannis a promis:  «Rezolvam acest lucru!» La a doua întâlnire, i-am amintit şi de noi: «Ştiţi, noi suntem... foştii» şi dumnealui a zis: «Am vorbit data trecută!»” Şi aşa a rămas. Tot foşti.

”PNL să fie mândru că vreau să candidez la Primăria Piteşti!”

Tot fostul inspector general ISJ Argeș, Florin Gardin, a dezvăluit din culisele desemnării candidatului partidului la Primăria Pitești. Inițial şi-au anunțat intenția pentru un mandat de primar Mihai Tudor, Tiberiu Avramescu și Narcis Sofianu, doar că primii doi nu au fost de acord să plătească suma de 2.000 de euro pentru sondajul de opinie și s-au retras din cursă. Astfel, învingător la masa verde a fost desemnat Narcis Sofianu.
Mai mult, unul dintre foștii candidați ar fi spus la un moment dat: ”Nu plătesc nici un sondaj. PNL să fie mândru că vreau să candidez din partea lui la primărie!” Gardin nu a vrut să dezvăluie numele celui care a făcut această declarație. Cert este că, la începutul acestui an, Mihai Tudor a părăsit PNL, înscriindu-se în PAM. Pentru că a părăsit partidul, dar încă nu şi-a dat demisia şi din Consiliul Local Piteşti, săptămâna aceasta, foştii săi colegi îi vor retrage sprijinul politic şi din CL.
Carmen Buliga

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea