Primarul Ion Georgescu: ”Florin Tecău are toate șansele să rămână președintele Consiliului Județean Argeș”

Pe fondul zvonurilor apărute cu privire la candidatul PSD-ului pentru postul de președinte al Consiliului Județean Argeș, Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, secretarul executiv al PSD Argeș și mâna dreaptă a președintelui Șerban Valeca, a infirmat toate zvonurile apărute în ultima perioadă cu privire la candidatul propus de PSD pentru președinția C.J. Argeș. Fie că vorbim de Dan Manu, despre care spune că nu pleacă de la un salariu de 150 de milioane lei vechi să vină la un salariu mult mai mic, fie că vorbim de Nicolae Velcea despre care spune același lucru, ambii fiind remunerați în momentul de față mult mai bine ca președintele Consiliului Județean Argeș.
Ion Georgescu a lăsat să se înțeleagă că problema PSD-ului în Argeș nu este pe cine propune în această funcție, ci mai degrabă, dacă va face majoritate ca să-și poată impune candidatul în fruntea Consiliului Județean Argeș, conform declarației lui Ion Georgescu.
”Florin Tecău are toate șansele să rămână președintele Consiliului Județean Argeș, dar numai dacă PSD-ul face majoritate”, a precizat Ion Georgescu, cu oareșicare temeri că PSD-ul va pierde acest post în Argeș.
Așadar, acum rămâne de văzut evoluția relațiilor dintre cei doi, care în ultimul timp s-au apropiat foarte mult. După cum știm, Tecău i-a promis primarului Georgescu un sprijin substanțial pentru noul spital din Mioveni și poate acest lucru i-a mai apropiat pe cei doi. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea