Alegerile vin, la Săpata, cu atacuri ordinare

# Acuzații de evaziune fiscală, din partea concurenței, pe documente semnate în fals!

Laurențiu Micu, actualul primar al comunei Săpata este, de un timp, ținta unor atacuri ordinare venite din partea contracandidaților săi, dar și a altor persoane ”de bine” din comună care, în ultimii patru ani, nu au mai putut să fure după pofta inimii. Drept pentru care niște golani, pentru că altfel nu pot fi numiți, s-au apucat să facă și să desfacă, doar-doar  vor scăpa, în vară, de cel mai tânăr primar din județ, a cărui prezență însă s-a simțit marcant în ultimii patru ani la Săpata.

Documente semnate în fals, către ANAF și Primărie

Firi ordinare, concurenții politici ai primarului Laurențiu Micu, au ticluit un plan care să îl discrediteze pe acesta. Planul, elaborat pe mai multe nivele, prevede și lovituri în familia primarului în funcție, vizat fiind tatăl acestuia, omul de afaceri Aurel Micu. Într-o scrisoare semnată de un anume Constantin Mitroi, și trimisă atât la ANAF cât și la Primăria Săpata, inventivii falsificatori aduc o serie de acuze amețitoare. În primul rând se arată foarte deranjați că Aurel Micu e bogat, că are case și mașini, că deține proprietăți atât în Săpata cât și în Pitești. Cum deține, dealtfel, orice patron de firmă. Ca să nu mai specificăm faptul că Beto Construct S.A., al cărei acționar majoritar este Aurel Micu, firmă cu vechime de 17 ani și cu zeci de angajați, produce profit, așa încât este normal ca patronul acesteia să dețină și ceva proprietăți. Denunțătorul mai știe el că Micu are, în cont, sute de mii de euro, ultilaje ”de ultimă generație în valoare de aproximativ un milion de euro” și câte și mai câte, de rămâi, citind, sincer invidios.
Doar că... semnatarul Constantin Mitroi, contactat, s-a declarat șocat de toate acestea, jurându-se că nu a depus nicio plângere nicăieri, că totul este un fals ordinar. Mai mult, omul a mers imediat la primăria din localitate unde, în prezența viceprimarului, a dat o declarație prin care arată că habar nu a avut de plângerile cu pricina, că nu a conceput sau semnat un asemenea document, că totul este un fals ordinar.

Pe fir sunt așteptate să intre instituțiile de anchetă, pentru fals în înscrisuri

Așadar, totul s-a dovedit a fi un fals ordinar, care ar trebui să se lase cu o anchetă penală, pentru depistarea scriitorului cu pricina. După mintea noastră, trebuie eliminați cei cu studii superioare, pentru că omul este la limita de jos a alfabetizării. De ce? Iaca de ce, din propria plângere: ”...pădure fiind zonă neconstruibilă”. Sau: ”...piatră compasată”, ”escavează” , ”veniți cît mare repede”, ”banii au fost propri”, ”Micu Aurel și complucii acestuia” etc.
Totul se întâmplă în preajma lansării candidaturilor concurenților politici ai primarului Laurențiu Micu. Aceștia, neavând cu ce se lăuda, încearcă să câștige capital electoral prin atacuri murdare, susținute, împotriva primarului și familiei acestuia. Neavând, însă, coloana vertebrală ce ar trebui să caracterizeze, atât fizic cât și moral rasa humanoidă, și preferând să se ascundă sub nume false. Aceștia să fie pretendenții la Primăria Săpata?
Iată ce prevede Codul Penal al României pentru cazul de față:
# Falsuri în înscrisuri
Art. 322. Falsul în înscrisuri sub semnătură privată
Falsificarea unui înscris sub semnătură privată prin vreunul dintre modurile prevăzute în art. 320 sau art. 321, dacă făptuitorul foloseşte înscrisul falsificat ori îl încredinţează altei persoane spre folosire, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.
Art. 323. Uzul de fals
Folosirea unui înscris oficial ori sub semnătură privată, cunoscând că este fals, în vederea producerii unei consecinţe juridice, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă, când înscrisul este oficial, şi cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă, când înscrisul este sub semnătură privată.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea