Partidului Puterii Umaniste (Social-Liberal) Argeş doreşte la alegerile locale liste complete de candidaţi în toate cele 102 localităţi ale judeţului

Partidul Puterii Umaniste (Social-Liberal) s-a născut din nevoia cetăţenilor României de a se regăsi, doctrinar şi organizatoric, într-o forţă politică puternică de centru, adresată clasei de mijloc, românilor care, în ultimii ani, au suferit în tăcere, au pierdut şi au fost umiliţi si sacrificaţi. Săptămâna trecută a avut loc prima conferinţă de presă a Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal  Argeş.  Cornel Lazăr şi-a prezentat o parte din  echipa de la vârful organizaţiei judeţene, în aceasta fiind cuprinşi oameni care au făcut politică ,şi unii care s-au apucat de politică odată cu înfiinţarea acestui partid . Printre cei mai cunoscuţi, fostul senator şi subprefect George Rizescu este acum prim-vicepreşedinte în PPU-SL Argeş, Victor Niţă  este preşedintele organizaţiei Piteşti, Silviu Făgăraşu, este secretar general (interimar). Dănuţ Bulf,  este acum vicepreşedinte în PPU-SL Arges şi Haznaşi George, preşedinte tineret care nu a făcut politică până în prezent.
”Vreau să vă spun, şi o să repet acest lucru de mai multe ori, acest partid s-a înfiinţat din nevoia cetatenilor României de a se dezvolta, de a face parte dintr-o forţă politică puternică de centru adresată acelor români care au avut de suferit în tăcere, care au fost umiliţi. Eu cred că prin ceea ce facem noi astăzi,  nu facem altceva decât să preîntâmpinăm nişte probleme, să venim cu idei noi, să venim cu oameni noi în politica românească, care au un cuvânt de spus şi care, aşa cum spuneam, să facem în aşa fel să nu mai suferim,  să nu mai trecem prin momentele grele prin care am trecut de-a lungul timpului”, a declarat Cornel Lazăr. Obiectivul politic pe care şi-l propune Partidul Puterii Umaniste Social-Liberal  Argeş este liste complete de candidaţi în toate cele 102 localităţi ale judeţului.
Liderul  organizaţiei judeţene  a anunţat pentru săptămâna viitoare vizita în judeţ  a europarlamentarului Maria Grapini a senatorului Ioan Ghişe.L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea