ALDE Argeş îşi propune să câştige 10-15 primării în judeţ

La conferinţa de presă susţinută de conducerea ALDE Argeş, reprezentată de Simona Brătulescu (președintele ALDE Argeș), Nanu Cerzol (prim-vicepreședintele ALDE Argeș) și Codruț Matei (copreședinte Tineretul ALDE Argeș), s-a discutat despre strategia electorală pe care o va adopta această formațiune politică la viitoarele alegeri.
Simona Brătulescu a vrut să sublinieze faptul că ceea ce s-a încheiat între PSD și ALDE nu este nici protocol sau fuziune, ci o colaborare punctuală: „În județul Argeș vom lucra punctual pe localitățile unde candidații noștri sunt competitivi și unde PSD ne poate susține. Noi avem organizații în toate cele 102 localități, într-un procent de 95%. Am stabilit candidații pentru Primărie, iar lista pentru Consiliul Județean încă nu este definitivată.”

ALDE va merge pe cont propriu la CJ și la Primărie, însă nu exclude alianțele postelectorale

„Avem în cărți mai mulți candidați la mai multe primării. Nu suntem un partid care așteptăm să ne rămână și nouă ceva. Avem un target la nivel național și la nivel județean. Obiectivul nostru la nivel județean este să obținem un procent de 20%. Target-ul nostru este să depășim PNL-UL în Argeș, pentru că se poate. Vom fi undeva în cărțile acestor alegeri, iar rezultatele vor vorbi de la sine. Totul pleacă din teritoriu: dacă avem oameni bine pregătiți în teritoriu, rezultatele vor fi pe măsură. Noi ne-am gândit la alianțe post-electorale, vrem să facem majorități la Consiliul Județean. Vom merge singuri pe listele CJ. Ne vom susține singuri candidații la Primărie”, a declarat Nanu Cerzol.

Pentru Primăria din Câmpulung, ALDE are în vedere o colaborare punctuală cu PSD.

Simona Brătulescu a mai divulgat faptul că în sondajul pentru măsurători au intrat următorii candidați la Primăria Pitești din partea ALDE: Andrei Gerea, Robert Tudorache și Daniel Florea. „Unul dintre aceștia va fi desemnat candidat oficial din partea ALDE la Primăria Pitești.  De asemenea, target-ul stabilit de ALDE la alegerile locale este câștigarea a 10-15 primării din județul Argeș. Pentru Primăria din Câmpulung, având în vedere electoratul și cei 3 contracandidați puternici, avem în vedere o colaborare punctuală cu PSD.”
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea