Europarlamentara Maria Grapini şi senatorul Ioan Ghişe au venit să-l susţină pe Cornel Lazăr în noul său proiect

Vineri, 19 februarie, la conferinţa de presă a Partidului Puterii Umaniste Social-Liberal Argeş, au fost prezenţi reprezentaţii acestei formaţiuni politice de la nivel central: europarlamentara Maria Grapini, în calitate de copreşedinte al partidului, vicepreşedintele al PPU-SL, senatorul Ioan Ghişe. Alături de aceştia, a fost prezentă echipa de la vârful organizaţiei locale: Cornel Lazăr, preşedintele organizaţiei judeţene, Victor Niţă, preşedintele organizaţiei Piteşti, Dănuţ Bulf, vicepreşedintele PPU (SL) Argeş, Silviu Făgăraş, secretar general (interimar) al PPU (SL).
Europarlamentara Maria Grapini a prezentat argumentele pentru care susţine această formaţiune: „Argeşul este un judeţ important pentru România. Sunt la prima conferinţă de presă, pe care o susţin din postura de copreşedinte al acestui partid. Eu cred în acest proiect, pentru că niciodată nu am intrat într-un proiect în care să nu cred. Chiar dacă suntem un partid nou şi mic, miza noastră este să lucrăm inteligent şi să facem o ofertă către cetăţenii nemulţumiţi, dezorientaţi. Anul 2016 este un an important pentru România. Este un an dublu electoral. Nu suntem nici socialişti, nici capitalişti, suntem umanişti. Susţinem valoarea, oamenii de valoare, pe care nu-i putem împărţi după criteriul stânga-dreapta. Nu cred în politica păguboasă făcută în ultimii 26 de ani. Eu cred că PPU (SL) se află pe un culoar pe care aleargă singur.”
Senatorul Ioan Ghişe a prezentat un rezumat al programului politic al PPU (SL): „Dacă  se aplică direcţiile strategice de acţiune ale acestui partid, în România, într-un singur an de zile, se mai poate genera încă un buget naţional. Nu sunt doar nişte cifre puse pe hârtie, lipsite de fudamentare economică. Într-un orizont de timp de 10-12 ani, ne putem alinia salariile şi pensiile cetăţenilor români la media europeană. Deci, propunem mai multe direcţii strategice de acţiune, care, aplicate simultan, pot genera încă un buget naţional, aproximativ 30 miliarde de euro într-un an.”
Cornel Lazăr a făcut un apel către toţi cei care nu se regăsesc în alte partide: „Cei care sunt corecţi şi cinstitţi să vină lângă noi, să ni se alăture în acest proiect. Am plecat la un drum greu, dar nu este imposibil. Sunt convins că aici, în Argeş, acest partid o să ajungă la locul pe care-l merită.”
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea