Ion Georgescu, supărat pe tehnocrații lui Cioloș

Primarul Mioveniului Ion Georgescu are o supărare mare, de mai mulți ani de zile, pentru care nu găsește rezolvare. Supărarea, însă, nu este singulară, ci afectează întreaga comunitate din Mioveni, agenții economici, cât și locuitorii comunelor învecinate Mioveniului. Este vorba despre preluarea în administrare a DN73D, drumul ce tranzitează orașul Mioveni, axul central, care în momentul de față se află în administrarea Drumurilor Naționale și care nu a mai fost reabilitat de o bună perioadă de timp, iar Primăria Mioveni nu poate să intervină în acest sens pentru că nu-l are în administrare.
În urmă cu două săptămâni, scriam, că Ion georgescu, împreună cu Florin Tecău, președintele Consiliului Județean Argeș, urmau să se  ducă la Ministerul Transporturilor pentru a rezolva problema aceasta. Însă, aceștia, s-au lovit de un răspuns halucinator, care i-a dezamăgit complet, de eficiența tehnocraților, sau, cum s-a exprimat Georgescu, de ,,ghinion”, vorba unui clasic.
Până să plece Guvernul Ponta, reprezentanții din Ministerul Transporturilor făcuseră toate procedurile necesare pentru a preda acea fâșie de drum Consiliului Județean Argeș, urmând doar să se mai dea hotărârea de guvern. Însă acest lucru nu s-a mai întâmplat, iar acum reprezentanții Ministerului Transporturilor au spus că trebuie să reia din nou procedurile, refuzând să înainteze acele acte, făcute în guvernarea trecută, primului ministru pentru a da hotărârea de guvern.
Conform principiului, ,,Vin ai noștri, pleacă ai noștri, noi rămânem tot ca proștii”, iată că și tehnocrații se încurcă în ,,banale motive administrative”, citându-l pe același clasic, în îngrijorarea sa despre trustul Intact.
“Guvernul PDL a luat drumul în 2005 într-o noapte, fără să ceară un document. L-au făcut din DJ, DN. Acum toată lumea mă înjură pe mine, dar cu ce sunt eu de vină? Cred că o să pun o plăcuță că nu e al Primăriei! Când să se dea Hotărârea de Guvern de preluare, s-a schimbat Guvernul! Toată lumea se plânge primarului, dar am încercat prin toate pârghiile preluarea și nu am reușit”, a declarat primarul Georgescu. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea