Lucia Neagoe a susţinut o conferinţă despre problema menirii în viaţă

Joi, 25 februarie, la ora 17.30, în Sala de Conferințe a Bibliotecii Județene Argeș, s-a desfășurat conferința cu tema „CĂLĂTORIA EROULUI – DESCOPERIREA ȘI ÎMPLINIREA MENIRII ÎN VIAȚĂ”.
Conferința, susținută de LUCIA NEAGOE, consilier de dezvoltare personală și lector univ. dr. la Facultatea de Științe Socio-Umane a Universității din Pitești, li s-a adresat tuturor celor interesați de psihologie, antropologie, filosofie, spiritualitate în general, aflați pe drumul căutării de sine.
S-a pus problema MENIRII în viață, dincolo de sensurile comune, cele de pasiune, vocație, talent etc. - care, deși corecte, nu acoperă întregul conținut. „MENIREA are legătură cu descoperirea Eului interior, a căii specifice de evoluție a fiecărui suflet în dimenisunea aceasta. Atunci când nu-ți urmezi menirea, te deconectezi de la filonul creativ, energetic, deconectarea are ca finalitate boala. FRICA, multitudinea ei de fațete, este principala piedică în calea evoluției noastre. Ne temem îngrozitor de schimbare, lucru care ne blochează pe drumul descoperii de sine. Soluția este repoziționarea în starea de joc și de copil care se joacă, în toate activitățile noastre”. (Lucia Neagoe)
Conferința va fi urmată de un workshop,  care se va desfăşura pe 12 martie, tot la Biblioteca Judeţeană Argeş. Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea