Tribuna stadionului din Pitești va fi modernizată ,,step by step”

Conform reglementărilor UEFA, din anul 2018, stadioanele care nu vor avea o parte din tribune cu acoperiș nu vor mai putea găzdui meciuri din Liga I. De această reglementare, iată că se lovește și stadionul nostru din Pitești, care nu dispune de o tribună modernă. Tribuna actuală a fost construită prin anii 60 prin muncă voluntară, iar de atunci nu a mai cunoscut modernizări, lucru care se impune în perioada următoare, chiar dacă nu am fi fost condiționați de noile reguli UEFA.
În acest sens, municipalitatea a și început procedurile pentru modernizarea tribunei Stadionului ,,Nicolae Dobrin”, care se va face ,,Step by Step”, așa cum îi place viceprimarului Cornel Ionică să spună, probabil inspirat din cartea președintelui Iohannis, dar tradusă în limba engleză.  Se va face o modernizare etapizată, fără perturbarea competițiilor sportive. Procesul de modernizare totală va dura aproximativ 3 ani, iar ca și costuri, proiectanții spun că este posibil să depășească  200 de miliarde lei vechi.
”Vom face modernizările pe perioada competițională, fără să perturbăm activitățile. Stadionul va fi funcțional pentru că nu vom intervenii asupra gazonului sau asupra nocturnei pentru că nu este cazul, ci în mod concret, în zonele de tribună și acest lucru îl vom face step by step”, a precizat viceprimarul Cornel Ionică.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea