Transparență totală! Toate contractele de achiziții publice vor fi publicate pe site-ul Primăriei Pitești

Săptămâna trecută, joi, la ședința Consiliului Local Pitești s-a votat un proiect de hotărâre ,,privind stabilirea unor măsuri pentru îmbunătățirea transparenței în ceea ce privește achizițiile publice derulate la nivelul Primăriei Municipiului Pitești și al societăților comerciale, serviciilor și instituțiilor publice aflate în subordinea Consiliului Local”. Cu alte cuvinte, toate achizițiile publice făcute de Primăria Pitești și de societățile din subordinea Consiliului Local vor fi publicate pe site-ul primăriei.
Acest proiect a fost inițiat de consilierul local PNL, Tiberiu Avramescu, profesor universitar, și a fost votat cu unanimitate de voturi. Am putea spune că cel mai mult s-a bucurat viceprimarul Cornel Ionică de votarea acestui proiect pentru că astfel se elimină orice suspiciune de fraudă care ar plana asupra sa.
,,Victorie! Proiectul de hotarare pe care l-am initiat, care vizeaza publicarea contractelor de achizitie publica pe site-ul Primariei si a institutiilor/societatilor din subordine a fost adoptat cu unanimitate de voturi de către Consiliul Local al Municipiului Pitești. Ma bucur sa constat ca, indiferent de apartenenta politica, consilierii locali au ales sa priveasca catre viitor!”, a scris Tiberiu Avramescu pe pagina sa de facebook, imediat după votarea proiectului.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea