PAM a prezentat o parte din echipa cu care vrea să câştige alegerile din vară

La conferinţa săptămânală PAM, Mircea Andrei, preşedintele acestei formaţiuni, a prezentat o parte din candidaţii pentru alegerile locale din această vară. Este vorba de Mihaela Ivaşcu (jurnalist la „Ziarul de Muscel”), care va candida din partea Muscelului pe lista de Consiliu Judeţean. Cu această ocazie, acest partid şi-a îndeplinit obligaţia legală cu privire la prezenţa femeilor într-un procent de 30% pe listele electorale. De asemenea, o altă opţiune a PAM pentru Consiliul Judeţean este Dan Drăguţoiu, inginer de profesie, care candidează din partea Piteştiului în primii 10 pe listele CJ. Ultimul candidat prezentat de Mircea Andrei a fost Marin Mărgărit, care a avut o activitate bogată de consilier judeţean. Acesta va candida din partea PAM pentru Primăria Moşoaia.
Toţi aceşti candidaţi nu au fost niciodată membri de partid şi sunt oameni care au decis să se implice în acest proiect PAM, pus în slujba comunităţii argeşene.

Mircea Andrei: „În acest moment, PAM mai are de stabilit candidaţi în 20-21 de localităţi”

Mircea Andrei a expus şi regula pe care o aplică PAM în desemnarea candidaţilor pentru Consiliul Judeţean: „Am împărţit judeţul Argeş în cinci zone: zona Câmpulung-Mioveni; Curtea de Argeş; Mioveni; sudul judeţului şi ultima este Piteşti. Fiecare zonă va avea câte un candidat. Se vor repeta, astfel încât toate zonele judeţului Argeş să poată fi reprezentate în acest judeţ.
În acest moment, PAM mai are de stabilit candidaţi în 20-21 de localităţi. Nu vom câştiga 100% în judeţul Argeş, aşa cum îşi doresc cei de la ALDE, însă vom încerca să câştigăm cât mai mult în acest judeţ. ALDE mai are de rezolvat problema de doctrină. Sunt o grupare care nu are orientare politică, nici teritorială, nici măcar doctrinară. Sunt un grup de interese format în jurul lui Tăriceanu. Sper ca cetăţenii judeţului Argeş să nu se mai lase înşelaţi de aceşti aventurieri ai politicii. Este firesc ca Ion Popa să deschidă lista PNL-ului pentru Consiliul Judeţean. Poziţia lui în partid este mai solidă decât cea a lui Dănuţ Bica. Este firesc ca preşedintele partidului să deschidă lista pentru Consiliul Judeţean. La PSD Argeş nu s-a întâmplat acest lucru, pentru că această organizaţie nu şi-a definitivat încă metoda prin care va înşela lumea din nou. Când îşi vor definitiva metoda, atunci va apărea şi candidatul. ”
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea