ALDE Argeş are candidaţi pentru toate localităţile din judeţul Argeş

La ultima conferinţă de presă ALDE Argeş au fost prezenţi şi reprezentanţii ALDE Mioveni, care au prezentat strategia electorală pentru alegerile din vară. Este vorba de Aurel Neacşa, co-preşedinte ALDE Mioveni, Cristian Toma şi Ioan Neagoe. La această conferinţă au mai fost prezenţi Simona Brătulescu, preşedinte ALDE Argeş, şi Nanu Carzol, vicepreşedintele acestei formaţiuni.

Simona Brătulescu: „La Mioveni, target-ul nostru este de minim 15%. Eu sper să obţinem 4 consilieri locali la Mioveni.”

Simona Brătulescu a afirmat, în deschiderea conferinţei: „La Mioveni, target-ul nostru este de minim 15%. În momentul de faţă, avem 2500 de membri în organizaţia Mioveni. Eu sper să obţinem 4 consilieri locali la Mioveni. Contracandidaţii noştri principal la aceste alegeri sunt PNL şi PSD. Lista pentru Consiliul Judeţean nu este finalizată.”
Ioan Neagoe a specificat următoarele: „Au existat unele dispute de natură politică la organizaţia Mioveni. La bază a stat lipsa de comunicare dintre filiala judeţeană şi cea de la Mioveni. Am ajuns, totuşi, la un acord comun şi ne-am constituit o echipă care a devenit o forţă şi care este extrem de competitivă. Ne dorim obţinerea a cel puţin patru mandate de consilieri locali, iar al cincilea prin redistribuire.”
„În ultima perioadă s-a vehiculat ideea că aş fi negociat cu PAM-ul lui Mircea Andrei. Am găsit, însă, înţelegere la nivelul filialei judeţene, care a acceptat ideea să avem candidat propriu la funcţia de primar al oraşului Mioveni. S-a spus despre noi că suntem traseişti. Am fost membru al PRM timp de 17 ani de zile. Am plecat din acest partid în urma unor alegeri locale. Am ales ALDE pentru că am găsit susţinere şi înţelegere. Cei de la PAM nu doreau candidat propriu la Mioveni, pentru că susţin candidatura lui Ion Georgescu”, a afirmat Cristian Toma.

Nanu Carzol: „Avem o inflaţie de candidaţi, avem candidaţi pentru toate localităţile”.

Nanu Carzol a lansat câteva atacuri dure la adresa lui Mircea Andrei, preşedintele PAM Argeş: „Referitor la organizarea la nivel judeţean a alegerilor, vom candida pe liste separate. Avem o inflaţie de candidaţi, avem candidaţi pentru toate localităţile. Aşteptăm să completăm organizaţiile şi echipele cu membri noi. Sunt sceptic că partidul lui Mircea Andrei va reuşi să ia 5%. Noul partid al lui Mircea Andrei va încerca să se resusciteze, însă nu va reuşi”. Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea