După ce „a salvat” Arpechimul, Gerea rade ce-a mai rămas! Brânza de Brădet!

# Deputatul Andrei Gerea, apariţie meteorică în judeţul Argeş

Săptămâna trecută, vă semnalam într-un articol de presă, faptul că deputatul de Argeş, Andrei Gerea, condamna într-un mod vehement închiderea fabricii de lactate Brădet, ca urmare a depistării bacteriei E-coli în brânzeturile produse de această firmă. Mai mult, declaraţia deputatului a fost dublată şi de un moment demonstrativ, care a constat în degustarea în direct a unui iaurt produs de ”Lactate Brădet”.
Ca şi alţi politicieni „made in Argeş”, Andrei Gerea, ministrul demisionar al Economiei, a dat dovadă, prin acest gest, de făţărnicie prin încercarea sa penibilă de a profita politic de pe urma situaţiei în care se află firma Brădet. Având în vedere că anul 2016 este un an electoral, odată cu acesta vine şi scadenţa pentru politicienii cu apariţii meteorice în judeţul Argeş, aşa cum este cazul deputatului Andrei Gerea. Prin manipulări mediatice simpliste şi demagogice, cum a fost exemplul mai sus menţionat, Andrei Gerea tânjeşte acum, după patru ani de mandat în care nu a schimbat cu nimic lucrurile în folosul cetăţenilor argeşeni, după o „anemică” şansă care să-i permită ocuparea unui al patrulea fotoliu de parlamentar. Oare nu s-or fi săturat bieţii electori să vadă pe liste aceiaşi oameni care nu au făcut nimic pentru ei, preocupându-se doar de propria bunăstare? Oare nu s-au sictirit să vadă aceleaşi feţe de parlamentari incompetenţi, dezinteresaţi şi palavragii?
Andrei Gerea este unul dintre parlamentarii „garantaţi” sub umbrela USL, de către primarul Tudor Pendiuc. El este exemplul elocvent de parlamentar de Argeş care nu a făcut mai nimic pentru Piteşti, oraşu pe care îl reprezintă. Astfel, sub mandatul său de ministru al Economiei, deci ocupând o funcţie-cheie care-i permitea să-şi respecte angajamentele electorale, s-a decis închiderea definitivă a Arpechimului şi tăierea instalaţiilor pentru a fi vândute la fier vechi. În urma acestei decizii, mulți  oameni au ajuns şomeri.

Cornel Nistorescu: „Gerea, un pârlit de dealer de autoturisme din Piteşti”

Să nu uităm nici ceea ce scria, în anul 2014, jurnalistul Cornel Nistorescu, pe site-ul cotidianul.ro, acesta „gratulându-l” pe „ilustrul” parlamentar argeşean cu o sintagmă deloc măgulitoare: „Gerea, un pârlit de dealer de autoturisme din Piteşti”.
Şi iată-l acum pe Andrei Gerea prin parlamentarii cu cele mai mari şanse – ratate - să arate ce poate în perioada de până la alegerile parlamentare. Iată-l acum pe Andrei Gerea făcând parte din pleiada bogată de politicieni argeşeni care mănâncă iaurturi Brădet prin conferinţe de presă, pentru a-şi arăta solidaritatea faţă de un brand românesc. Prin acest gest, Andrei Gerea a dat-o iar în bară, făcând ceva care în mod normal nu se face şi care nu poate să nu trezească suspiciuni cu privire la credibilitatea lui. Nu ai cum să acţionezi astfel şi să nu pară altceva decât ca fiind o goană disperată după capital de imagine sau pur şi simplu campanie electorală. Şi este cu atât mai jenant şi mai lamentabil atunci când politicienii încearcă să exploateze politic şi mediatic o situaţie de acest gen.

Argeşul şi parlamentarii săi

În fine, Andrei Gerea continuă să se împotmolească în marasmul faptelor utopice, învăluindu-ne cu perspectivele sumbre ale unui guvern tehnocrat care încearcă din răsputeri să submineze economia naţională şi să distrugă produsele şi fabricile autohtone. Sau mai bine spus, arătând cu degetul spre neputinţa şi incapacitatea altora, decât să încerce să adopte o atitudine mai realistă şi mai obiectivă care să-l „degreveze” de caracterul inutil şi pompieristic al discursurilor sale.
Electoratul s-a săturat să vadă politicieni de genul lui Andrei Gerea: preocupaţi mai mult de rafinarea discursului şi de exersarea competenţelor oratorice, decât de mesajul transmis. Argeşul nu se „mândreşte” numai cu parlamentari de talia lui Gerea. Nu ne este ruşine nici cu Daniel Constantin, fostul ministru al Agriculturii, care nu a mai călcat prin Piteşti, decât cu ocazia Simfoniei Lalelor; dar nici cu deputatul Cătălin Rădulescu, a cărui notorietate este mai mult legată de un dosar de corupţie şi de mai multe scandaluri sexuale, decât de ridicarea nivelului de trai al argeşenilor.
În concluzie, domnule deputat Gerea, aţi avea mai multă credibilitate în ochii argeşenilor, dacă aţi interacţiona mai mult cu ei pe perioada mandatului, nu doar atunci când bat alegerile la uşă!
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea