“Doctorul să stea cu morţii lui!”

# În lupta pentru Consiliul Judeţean Argeş, Florin Tecău rămâne preferatul primarilor, Dan Manu exclus din start # Ştefan Benonie, primarul din Aninoasa: ”…Nici unul nu are experienţa administrativă a lui Tecău”.

Şeful Medicinei Legale, Dan Manu şi-a anunţat dorinţa de a fi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş. Deşi până la momentul anunţului, spusese că nici măcar consilier judeţean nu mai vrea să fie, decizia nu a luat pe nimeni prin surprindere.

Presa a semnalat de nenumărate ori urzelile făcute de doctorul legist împotriva şefului său, Florin Tecău.  Manu a fost considerat artizanul opoziţiei grupului de consilieri PSD, care îi respingea proiectele președintelui. Primarii nu sunt însă uşor de păcălit de fostul APR-ist, căruia nu-i acordă prea mult credit.

Spre exemplu, Ştefan Benonie (foto), primarul din Aninoasa spune că Florin Tecău a reprezentat interesele primarilor şi că l-ar susţine oricând fară rezerve: “Dacă ar fi după noi, primarii, l-am păstra tot pe domnul Tecău, dar dacă partidul decide să fie Dan Manu sau Ion Mânzână, vom respecta decizia partidului. Dar nici unul nu are experienţa adminsitrativă a lui Tecău”.
Alţi primari sunt şi mai categorici, şi exclud din start varianta Dan Manu: “Se dau nişte lupte formidabile, şi nu înteleg pe ce se bat, pentru că încă nu am câştigat alegerile. Lucrurile sunt împărţite între Mioveni şi restul lumii, lucru pe care primarii nu-l accept, pentru că pe ei i-au scos în décor. Cei care s-au înscris în cursă, se bat pe ceva care depinde exclusiv de primari. O să fie mare încurcătură.” Sau:” Vine Dan Manu acum, fost APR-ist să pună ,mâna pe un partid care nu a fost şi nu va fi niciodată al altcuiva decât al psd-iştilor adevăraţi. Doctorul să rămână cu morţii lui, are 100 de milioane salariu şi vrea să vină şef la CJ, adică bugetar! De ce?”
Alături de primari, şi unii şefi de instituţii dezavuează ultimele două candidaturi anunţate, cele ale lui Ion Mânzână şi  Dan Manu. Sub protecţia anonimatului, aceştia ne-au acordat câteva declaraţii, ale căror concluzie ar fi următoarea: “Se vrea capul lui Florin Tecău, dar la ora actuală este cel mai pregătit pentru această poziţie, cunoscând problemele primarilor, al localităţilor. Vom susţine până la urmă numele desemnat de partid, însă Tecău rămâne cea mai bună opţiune pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţeţean. Dacă ne uităm numai la cum s-a implicat în criza bebeluşilor sau în cel al elevilor cu toxiinfecţii, a fost singura autoritate prezentă în spital, şi care a stat de vorbă cu medicii, cu părinţii, încercând să facă ceva concret.”
Carmen Buliga

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea