Ziua Mondială a Teatrului, sărbătorită prin două speclacole la Mioveni

Ziua Mondială a Teatrului a fost creată de Institutul Internațional de Teatru, în cadrul Congresului Mondial de la Viena, în anul 1961 şi a fost sărbătorită prima oară în 1962, la 27 martie, ziua în care se deschidea stagiunea Teatrului Națiunilor din Paris. De atunci, în fiecare an, la aceeaşi dată, comunitatea teatrală internațională, artişti şi public deopotrivă, celebrează Ziua Mondială a Teatrului.
Pentru a marca acestă zi, „Clubul Veseliei” al Centrului Cultural Mioveni, vă invită luni, 28 martie a.c., la două spectacole gratuite ce se vor desfășura în sala mare a instituţiei. Astfel, de la ora 11.30, grupa mică de teatru va prezenta câteva scenete umoristice și teatru clasic, pentru elevii claselor I – IV, iar de la ora 18.00, grupa mare a clubului va pune în scenă fragmente din “Moromeții” și scenete umoristice, pentru elevii claselor V – VIII și liceu.
Micii actori sunt pregătiți de prof. Ionuț Vlad sub îndrumarea căruia sunt organizate periodic spectacole gratuite pentru iubitorii de teatru din oraş. Intrarea este și de această data liberă!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea