Cătălin Bulf, nemulţumit de actuala administraţie locală

Liderul partidul Mişcării Populare Argeş, Cătălin Bulf, a criticat dur actuala clasă politică şi actuala administraţie locală pentru neimplicarea lor în ceea ce priveşte abandonul şcolar. Mai sunt trei ani, până la 1 ianuarie 2020, când abandonul şcolar să fie sub 10%, iar noi suntem la 18%.În cea mai mare parte, acest procent rezultă din incapacitatea administraţiei locale de a crea condiţii ca toţi copiii să meargă la şcoală.
”Precum ştiţi, Uniunea Europeană ne obliga ca în anul 2020 abandonul şcolar să fie sub 10%. La ora actuală, este aproape de 18% procentul în care copii abandonează şcoala. Grav este că acest abandon a crescut după ce şcolile şi învăţământul au intrat în sub ordinea administraţiei locale. Alegerile din administraţia locală din acest an sunt extraordinar de importante, deoarece administraţia locala are în grijă două lucruri garantate de constituţie învăţământul şi sănătatea, iar oamenii aceştia care nu ştie să pună un stâlp la un pod sau să toarne asfalt n-au cum să se ocupe de învăţământ şi de educaţie’’a declarat Cătălin Bulf, liderul Mişcării Populare Argeş.

***

Mesajul lui Traian Băsescu în urma deciziei CAB de respingere a înregistrării Mișcării Populare

„Cu surprindere, am aflat că înregistrarea Mişcării Populare a fost respinsă la solicitarea procurorilor. Este fără precedent ca procurorii să facă o contestaţie la înregistrarea unui partid.
Mai mult, judecătorii CAB au admis contestaţia în complet de divergenţă, deşi zilnic sunt înfiinţate noi partide. Trebuie să respectăm decizia. O fi consecinţa faptului că «Secta Securităţii Naţionale» a stabilit că, în România, trebuie să existe doar două partide mari, controlabile?
V-aţi încurcat, băieţi, vom candida la locale sub numele PMP şi cu simbol mărul.
PMP, refaceţi listele de semnături pentru candidaţi!” a scris Traian Basescu pe Facebook

L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea