Șapte karatiști din Mioveni, la Campionatul Mondial din Polonia

Conducerea CS Dacia Mioveni 2012 a organizat, marţi, 22 martie a.c., o conferinţă de presă, unde au făcute publice informaţii privind două evenimente importante care se vor petrece în următoarea perioadă: viitoarea deplasare a karatiştilor din Mioveni la Campionatele Mondiale de Karate WSKU( 1-3 aprilie 2016, Polonia) şi competiţia de ciclism-Turneul Nobililor, ce se va desfăşura la Mioveni în data de 21 mai 2016.
Astfel, la Bydgoszcz, Polonia, în perioada 1-3 aprilie, se vor desfășura întrecerile Campionatului Mondial de Karate Shotokan WSF. La această competiție mondială, şapte sportivi de la C.S. Dacia Mioveni 2012 vor concura la proba de kumite individual şi pe echipe. Sportivii Stanciu Ștefan, Dumitra David, Georgescu Cătălin, Catrinescu Laurențiu, Elisei Antonio,Vlad Leonard şi Radu Ionescu, însoţiţi de antrenorul lor, sensei Sebastian Ene, vor pleca în Polonia, unde vor concura cu alți 600 de sportivi din peste 30 țări.
Anul trecut, echipa coordonată de  Sebastian Ene a reuşit să aducă pentru România şi pentru Mioveni nu mai puţin de 4 medalii, dintre care 2 de argint şi 2 de bronz la Campionatul Mondial de Karate Shotokan WSF de la Tbilisi -Georgia.
Conducerea clubului le este alături şi le urează mult succes!

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea