Doi foşti liberali candidează pentru primăriile Uda şi Topoloveni din partea ALDE

Partidele politice din Argeş au început să-şi prezinte candidaţii la primăriile din judeţ pentru alegerile din 5 iunie. Şi ALDE Argeş continuă să  prezinte candidaţii pentru funcţiile de primari. Doi foşti liberali au ales să treacă la ALDE şi să candideze la primăriile Uda şi Topoloveni. La primăria Uda candidează Mihai Pandelică, chiar fostul preşedinte PNL Uda.
”Am hotărât să vin în echipa ALDE deoarece în PNL nu mă mai consider reprezentant, consider că PNL-ul astăzi a ajuns să-şi piardă identitatea liberală. PNL-ul reprezintă fostul PDL care a împrumutat numele foştilor liberali”, a declarat Mihai Pandelică, candidatul la primăria Uda.
La primăria Topoloveni candidează Daniel Dima, liberal de 26 de ani, care acum a ales să treacă în partidul lui Tăriceanu.
”Sunt membru fondator PNL din 3 ianuarie 1990, nu am părăsit niciodată acest partid, de 12 ani sunt consilier local, dar am hotărât să fac un pas lateral din PNL, nu din liberalism, rămân tot liberal şi vreau să rămân lângă un liberal adevărat, domnul Tăriceanu”, a declarat Daniel Dima. L.S

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea