Cristi Mitrofan s-a întors la PNL și va candida din partea partidului pentru Primăria Curtea de Argeș

# Iani Popa bate, în continuare, câmpii, sperând ca PNL să câștige Primăria Pitești
După plecarea spre PSD și o scurtă escală la ALDE, Cristian Mitrofan s-a întors în PNL, direct în postura de candidat pentru fotoliul de primar: ”Nu poţi refuza Partidul Naţional Liberal, mai ales eu, care aveam o datorie morală faţă de partid; am crezut că e şansa mea să plătesc această datorie aducând dreapta la Curtea de Argeş.“, a declarat Cristian Mitrofan.
Ion Popa, preşedintele PNL Argeş spune că este bucuros de întoarcerea lui Mitrofan în partid și că l-a convins, pe acesta, să se întoarcă după o discuție de numai două minute:  „Aici nu discutăm de un om care a fost format de PSD, care pleacă şi părăseşte PSD din postura de primar“, a afirmat Ion Popa.
După alte câteva afirmații decente, Iani Popa a scăpat de tot în larg, afirmând că speră ca liberalii să câștige, anul acesta, Primăria Pitești. Doar că, după tradiția ultimelor alegeri, liberalii vor dormi din nou în tranșee, în timp ce alții deja se agită pentru mult râvnitele procente. Concluzia: domnul președinte Popa bate, în continuare, câmpii. Mai bine i-ar bate în campanie, cu pasul, că acolo e nevoie...A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea