Inconsecvenţe şi bâlbe la PSD Argeş

# Protagoniştii: deputatul Gheorghe Marin şi primarul interimar al orașului Câmpulung - Liviu Ţâroiu

La ultima conferinţă de presă care a avut loc la sediul organizaţiei judeţene PSD Argeş, au fost prezenţi membrii organizaţiei PSD Câmpulung: Estera Ambruş, membru în bordul politic al organizaţiei PSD Câmpulung, deputatul Gheorghe Marin, care reprezintă Colegiul Câmpulung, şi primarul interimar al acestui oraş, Liviu Ţâroiu.

Deputatul Gheorghe Marin s-a împotmolit într-o lungă peroraţie fără rost

Prezenţa acestui staff politic câmpulungean a fost prilej de ironii şi critici din partea jurnaliştilor. Seria de bâlbe a aparţinut deputatului Gheorghe Marin, de care nimeni nu mai ştie de ceva vreme. El a dispărut o vreme, destul de de îndelungată, ce-i drept, din politica judeţului nostru. Dar a venit la această conferinţă să ne informeze despre legile care au fost propuse spre promulgare datorită „prestigioasei” activităţi parlamentare a deputatului. Astfel, la întrebările jurnaliştilor care vizau lipsa de vizibilitate şi scorurile electorale slabe ale organizaţiei Câmpulung, deputatul Marin s-a împotmolit într-o lungă peroraţie fără rost. Din aceasta a reieşit că organizaţia Câmpulung continuă să spere la obţinerea unor rezultate cel puţin egale cu ale altor organizaţii judeţene.

Liviu Țâroiu: „Starea de incompatibilitate o determină ANI. Atâta timp cât nu a fost făcută nicio lămurire în acest sens, nu poate fi incompatibilitate”

A venit rândul primarului interimar al oraşului Câmpulung, Liviu Ţâroiu, care nu a scăpat nici el de întrebările incomode ale jurnaliştilor. Problema vizată de aceştia era sesizarea făcută către ANI  privind incompatibilitatea lui Liviu Ţâroiu. În această sesizare, se spune că „funcţia de primar şi viceprimar este incompatibilă cu funcţia de reprezentant al unităţii administrativ-teritoriale în adunările generale ale societăţilor comerciale de interes local”. La această întrebare, Liviu Ţâroiu nu a fost în stare să dea un răspuns inteligibil. Cităm: „Starea de incompatibilitate o determină ANI. Atâta timp cât nu a fost făcută nicio lămurire în acest sens, nu poate fi incompatibilitate”. Aţi înţeles ceva din aceste afirmaţii? Bănuiesc că nimic.
O altă inepţie debitată de Liviu Ţâroiu a fost în legătură cu reabilitarea zonei istorice şi de agrement ”Complex Parc Kretzulescu”:
„Nu sunt toate problemele rezolvate în oraşul Câmpulung. S-a ratat proiectul Complexului Kretzulescu. Suntem la un pas de a rezilia contractul cu Ministerul Dezvoltării şi la un pas de a continua contractul pe cont propriu. Eşecul Kretzulescu nu mi se datorează mie, pentru că nu eu am fost şeful echipei de management. Dacă era la mine acest proiect, eu îl gestionam altfel. Trebuia revizuit proiectul. Altfel am fi urmărit graficele de execuţie. Putem accesa alte fonduri europene, chiar dacă l-am ratat pe acesta.”
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea