Florin Frătică şi-a lansat candidatura pentru cel de-al treilea mandat de primar la Bradu, sub sigla Partidului pentru Argeş şi Muscel

# Mircea Andrei, președintele PAM: ”Nu vrem să mai stăm la mâna unor oameni care îşi fac treaba şi apoi nu mai ştiu unde este Argeşul pe hartă, oameni care apoi mai trec prin  judeţ decât tranzitând autostrada.”

Vinerea trecută, în sala mare a hotelului Ambiance, în prezenţa a sute de invitaţi, primarul Florin Frătică şi-a anunţat candidatura la Primăria Bradu. Cu aceeaşi ocazie, alesul public local a anunţat că va merge în alegeri alături de Mircea Andrei şi de Partidul pentru Argeş şi Muscel.

”Am fost primar independent, iar ieri am luat hotărârea de a candida din partea Partidului pentru Argeş şi Muscel împreună cu toată echipa de la Bradu. Vă spun sincer că nu am mai vrut să fac politică. Nu am mai vrut să fac politica vreunuia din marile partide de care am fost dezamăgit îngrozitor. Am avut o mulţime de proiecte şi am înţeles că aceste partide nu fac absolut nimic pentru noi, ca localităţi. Că nu fac  decât jocuri la nivel naţional, jocuri de interese. De aceea am ales să intru în această formaţiune care susţine exclusiv interesul judeţului Argeş. Dar şi aici, în Partidul pentru Argeş şi Muscel, voi contribui cu experienţa administrativă care a întregit-o pe cea dobândită în mediul privat. Asta voi face: administraţie, nu politică. Nu vreau şi nu îmi voi asuma funcţii în conducerea judeţeană a formaţiunii şi nici măcar la nivelul organizaţiei Bradu a Partidului pentru Argeş şi Muscel”, a declarat Florin Frătică.

Primarul din Bradu intră în luptă alături de aceeaşi echipă

Primarul din Bradu a anunţat că rămâne fidel echipei alături de care a mers de fiecare dată în cei opt ani de activitate politică şi publică, atât în ceea ce priveşte colegii din Consiliul Local şi din Primărie, cât şi în ceea ce priveşte Consiliul Judeţean.
„Am avut o echipă alături, eu nu am câştigat singur. Am început având 5 oameni, apoi cu 8 oameni şi astăzi suntem toţi. Avem colegi noi, de a căror prezenţă sunt foarte fericit. În calitate de lider acceptat de această echipă, voi candida propunându-mi să continui proiectele pe care le-am început”, a declarat primarul, anunţând lista colegilor alături de care intră în bătălie, listă în fruntea căreia se află împreună cu  viceprimarul Darius Cristescu, partenerul său de 8 ani.
Lansarea alesului public local în lupta pentru cel de-al treilea mandat încheie seria speculaţiilor conform cărora Florin Frătică nu ar mai fi dorit să candideze.
„Oamenii din Bradu mă cunosc de opt ani, ştiu că nu am minţit niciodată, că am făcut tot ce am promis, că sunt un om de cuvânt. Legat de minciunile pe care le lansează contracandidaţii mei, nu am de spus decât atât: când lupii nu mai urlă, se aud maidanezii!”

Tandem PAM: Florin Frătică la Bradu - Mircea Andrei la Consiliul Judeţean

Florin Frătică întregeşte echipa de aleşi publici (primari, viceprimari şi consilieri locali) care vor participa în alegeri alături de preşedintele Mircea Andrei, sub sigla Partidului pentru Argeş şi Muscel.
Prezent la evenimentul de lansare a candidatului său de la Bradu, Mircea Andrei le-a explicat cetăţenilor care este obiectivul principal al partidului pe care îl reprezintă:
„Am avut dintotdeauna o problemă mare cu Bucureştiul. Toate proiectele noastre au depins de semnătura lor. Toate investiţiile şi, implicit, binele oamenilor au stat în pixul acestora. Nu vrem să mai stăm la mâna unor oameni care îşi fac treaba cu noi şi apoi nu mai ştiu unde este Argeşul pe hartă. Care apoi nu mai vin către judeţ decât tranzitând autostrada.
Proiectul acesta al unui partid judeţean creşte şi va creşte. Ceea ce se întâmplă azi la Bradu se întâmplă în aproximativ 70% din localităţile judeţului.
În ceea ce priveşte localitatea dumneavoastră, era firesc ca eu şi Florin Frătică să mergem la Bradu împreună. Am ales să mergem în continuare în echipă, aşa cum am făcut-o şi în trecut.
Florin Frătică este un vechi prieten şi îi voi fi alături cu totul, necondiţionat, în acest proiect al Primăriei Bradu, aşa cum vă vom fi dumneavoastră alături, amândoi, în cei 4 ani care urmează.  Aveţi încredere în primarul dumneavoastră!  În ceea ce a demonstrat şi în ceea ce va face! Indiferent câte vorbe s-au purtat prin comuna Bradu şi prin alte părţi, până una alta, nimeni nu a făcut vreodată în această comună mai multe decât el.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea