Mircea Andrei, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel: ”Prefectura și Primăria Pitești să clarifice situația dispozițiilor emise greșit!”

Partidul pentru Argeș și Muscel își exprimă îngrijorarea față de situația creată la nivelul Primăriei Pitești, acolo unde Prefectura contestă în contencios administrativ o serie de dispoziții semnate de viceprimarul Cornel Ionică. Președintele Partidului pentru Argeș și Muscel, Mircea Andrei, susține că o asemenea situație este aberantă și că nu este normal ca piteștenii să sufere de pe urma incompetenței și neștiinței sau, mai grav, a luptelor politice din interiorul PSD.
„Personal, cer soluționarea acestei situații cu celeritate. Nu este normal ca cetățenii să sufere de pe urma unor lupte interne din PSD Pitești sau a incompetenței ori neștiinței unor funcționari, fie că ne referim la cei din Primărie sau la cei de la Prefectura Argeș. Cred că demersul prefectului Cristian Soare este unul normal și mai ales legal. Aș întreba, însă, unde au fost autoritățile la momentul la care s-a semnat prima dispoziție asupra căreia planează suspiciunea de nelegalitate, nulitate, sau cum doriți să o numiți, legat de procedura incorectă aplicată de administrația locală. Nu mi se pare normal nici ca primarul Tudor Pendiuc, aflat în funcție doar la Casa Cărții din cauza situației juridice care îl apasă, să vină azi să transmită mesaje de liniștire a celor care au beneficiat de pe urma dispozițiilor respective, în condițiile în care, domnia sa trebuia să fie primul care să sesizeze aceste aspecte ilegale, incorecte sau cum dorește să le numească și nu să aștepte atâtea luni, ascuns la Casa Cărții, până să-și facă domnia sa curaj de încă o candidatură la Primărie. Considerăm că administrația actuală trebuie să se delimiteze de luptele politice din interiorul PSD Pitești și să acționeze ca atare, în interesul cetățeanului.
Este timpul ca administrația locală piteșteană să își facă treaba corect și serios oricât de greu le-ar părea acum, după 26 de ani în care altul a fost obiceiul locului!” – a declarat Mircea Andrei, președintele Partidului pentru Argeș și Muscel.
Partidul pentru Argeș și Muscel solicită Primăriei Pitești și Prefecturii Argeș soluționarea rapidă și în interesul piteștenilor a acestei situații. O serie dintre hotărârile la care se face referire sunt legate de bugetul Piteștiului și buna funcționare a Primăriei, precum și de documente depuse de cetățeni și avizate de administrație. De asemenea, atacarea Prefecturii în presă privind niște acțiuni absolut legale și normale, demască felul cum au înțeles unii să facă administrație în ultimul sfert de secol în Pitești.
Biroul de comunicare al Partidului pentru Argeș și Muscel

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea