A început războiul în PNL Argeș! Sandu Nichita răbufnește: ”În PNL Argeş a fost o politică permanentă de înlăturare a personalităților”

Marele PNL Argeș devine din ce în ce mai mic și asta din cauza politicilor individualiste puse în practică de unii membri oportuniști. Așa se face că, în loc să profite de degringolada din PSD Argeș, liberalii argeșeni, după fuziunea cu PDL, s-au umflat atât de tare încât explozia politică va produce mari pagube pentru partid. Şi, de ce nu, pentru bunul mers al democrației, prin alternanța la putere, cu care județul nostru nu prea a fost obișnuit. Dacă mulți își puneau speranțe în acest proiect de unificare al dreptei, iată că acel vis frumos a devenit un coșmar politic.
Deși avea o capacitate politică mult mai mare după unificare, iată  că în PNL Argeș persistă aceleași metehne politice împământenite cu mult timp înainte. Sau, după spusele președintelui PNL Curtea de Argeș, Sandu Nichita: ”A fost o politică permanentă de înlăturare a personalităților” și astfel se explică această lungă ”stăpânire” a județului Argeș de către PSD. Chiar dacă face opoziție vehementă PSD-ului, criticând dur în nenumărate rânduri politicile luate la nivel de județ,  Sandu Nichita,  nu prea este agreat de unii membri PNL Curtea de Argeș. Supărat de ”capturile” politice d(alde) Marian Mitrofan sau Radu Zevedei făcute de colegii săi de partid, Sandu Nichita  a concluzionat că toate aceste jocuri politice nu aduc nimic bun partidului.

”Nu am văzut atâta neprofesionalism, toți se bagă și nimeni nu știe nimic”

Un autentic om de dreapta, membru fondator al PD-ului, Sandu Nichita, președintele PNL Curtea de Argeș, sătul de neprofesionalismul multor colegi din partid și nu numai, majoritatea fiind doar oportuniști de profesie, a răbufnit, trăgând un semnal de alarmă față de ce se întâmplă cu întreaga clasă politică din Argeș, copiată în cel mai mic detaliu după operele lui Caragiale.
Mai concis, dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs de ceea ce se întâmplă cu actuala clasă politică din Argeș lipsită total de profesionalism.
”Nu am văzut atâta neprofesionalism, toți se bagă și nimeni nu știe nimic. Acest lucru se întâmplă la toate partidele, inclusiv la PNL. Au venit cu propuneri pentru a supune la vot dacă respectăm legea finanțării partidelor. Este o înghioldeală pe lista electorală a «gunoaielor» politice. Ați observat că atunci când apele sunt tulburi, ies gunoaiele la suprafață. La fel este și în politică în perioada aceasta. Mai sunt unii traseiști de profesie. Sunt singurii «profesioniști» din politică”, ne-a dezvăluit Sandu Nichita.

Despre candidatura lui Mitrofan: ,,A fost înlocuit un rău cu mai puțin rău”

Cât despre candidatul PNL pentru funcția de primar în Cetatea Basarabilor, Sandu Nichita a avut și aici un punct de vedere cât se poate de sincer. După lungi bătălii politice date în interiorul PNL, care mai  de care să-și impună candidatul preferat în bătălia pentru funcția de primar în Curtea de Argeș, iată că, într-un final, după mai multe propuneri, care mai de care mai deocheate, au găsit și candidatul ăla mai deocheat de toate partidele în persoana lui Cristian Mitrofan. După ce o lungă perioadă de timp, o parte din liberalii din Curtea de Argeș fluturau steaguri cu Radu Zevedei, capturat din PSD pentru a candida din partea lor la primărie, iată că acum au venit cu un alt ”profesionist”, așa cum îi place lui Sandu Nichita să-i numească pe acești politicieni ușuratici. Așadar, după ce au fluturat o bună perioadă steaguri cu Zevedei, iată că acum liberalii din Curtea de Argeș îl susțin pe ”profesionistul” Cristian Mitrofan pentru funcția de primar al municipiului Curtea de Argeș.
Întrebat de această mutare, Sandu Nichita spune că ”a fost înlocuit un rău cu mai puțin rău”.

,,A fost o politică permanentă de înlăturare a personalităților”

Sandu Nichita spune că au fost promovate nonvalorile atât pentru candidaturile la Consiliul Judeţean, cât şi la multe din primăriile din judeţ.
”A fost o politică permanentă de înlăturare a personalităților. S-au înconjurat de oameni ușor manevrabili, șantajabili. Se eludează cu bună știință statutul, codul etic și alte principii ale partidelor, şi aici nu mă refer numai la PNL, ci la toate partidele.  Dar am încredere, totuși, în candidații PNL că în curând vor «stăpânii» județul”, a mai precizat Sandu Nichita, într-o discuție liberă și sinceră despre clasa politică argeșeană.

”Încă se mai face campanie ca acum 26 de ani”

Supărat de felul cum au fost desemnați candidații PNL la alegerile locale, fără să se țină cont de sondaje de opinie și de alte măsurători, așa cum prevedea statutul PNL, Sandu Nichita mai atrage atenția și asupra modului învechit de a se face campanie, dar şi asupra nivelului scăzut al comunicatorilor PNL.
”Încă se mai face campanie ca acum 26 de ani, din poartă în poartă. În ceea ce privește comunicarea, și aici lipsește profesionalismul. Avem un purtător de cuvânt cu limbaj de lemn” a mai precizat Sandu Nichita.
Lucian Gherguș

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea