Traian Băsescu, prezent la lansarea candidaților PMP

La invitația președintelui PMP Argeș ,Cătălin Bulf, preşedintele Traian Băsescu a fost present sâmbătă la Piteşti, pentru lansarea candidaţilor Partidului Mişcarea Populară Argeş. În cadrul evenimentului a fost prezentaţi candidaţii din cele 102 localităţi argeşene. Printre cei prezenți la lansarea oficială a candidaţilor au mai fost  și prim-vicepreședintele PMP, Cristian Diaconescu, Dorel Onaca ,secretar general al Partidului Mișcarea Populară, şi  peste 1000 de membri ai organizaţiei judeţene.
În opinia președintelui Traian Băsescu, alegerile din acest an vor face din PMP cel mai important partid din România și îsi doreste ca viitorul președinte al țări să fie din acest

partid. ,, Nu pot decât să îmi doresc victorii electrorale frumoase în județul Argeș, îmi doresc să demonstrați că sunteți un partid care s-a născut pentru a fi învingător și aș vrea să vă transfer acest mod de a vedea politica. Politica este o competiție în care nu te poți duce făcându-ți socoteala eu mă duc să fiu pe locul doi sau trei ,,NU’’, când pornești o competiție, pornești cu idea să o câștigi. Vreau să aveți comportament de partid   invingător, vreau să plecăm de aici cu convingerea că noi suntem câștigătorii acestor alegeri și vreau să vă doresc mult succes tuturor candidaților noștri și în mod deosebit domnului Cătălin Bulf pentru că cineva trebuie să vina și după domnul Pendiuc la primăria Pitești’’,a declarat Traian Băsescu președintele Partidului Mișcarea Populară.

***

PMP și-a prezentat candidații la consiliul local Pitești și primăria Călinești

Cătălin Bulf, preşedintele PMP Argeş a prezentat în cadrul conferinţei de presă de săptămâna trecută, alţi  candidaţi la alegerile locale din 5 iunie.
Este vorba de f0stul fotbalist Ilie Bărbulescu care va  candida  la Consiliul Local Piteşti, unde se va ocupa de problemele din sport în cadrul consiliului local, Marin Tudorică, fostul comandant al Garnizoanei Pitești va candida  la funcţia de viceprimar al municipiului Piteşti și pe un loc fruntaș pe listele Consiliului Județean Argeș şi Gheorghe Derioiu care va candida pentru PMP la funcţia de primar al comunei Călineşti. Alături de Gheorghe Derioiu, candidatul la Primăria Călineşti a fost şi o parte din echipa PMP Călineşti, printre care şi doamna Mariana Butnaru, un recunoscut fizician.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea