Săptămâna ”Școala altfel” la Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Mioveni

Evenimentul „Şcoala Altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun”, lansat de Ministerul Educației, va avea loc în acest an în perioada 18 – 22 aprilie.
În acest sens, Centru Național de Informare și Promovare Turistică vine cu o ofertă pentru cadrele didactice sau elevii din oraş, și nu numai, de a vizita principalele puncte de interes și de a participa la activități inedite, în oraşul Mioveni.
Angajații Centrului au întocmit și un program special pentru elevi, care cuprinde, pe lângă vizite la Muzeul Etnografic „Prof. C. I. Năstase”, Catedrala “Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, Primăria Mioveni, Bazinul de Înot Mioveni, Staţia de Epurare și alte activități inedite.
Programările pot fi făcute zilnic, între orele 10.00 și 18.00, la Centrul Naţional de Informare şi Promovare Turistică Mioveni, ce este situat lângă Bazinul de Înot, vis-a-vis de CKD sau la telefon 0348.455.089.
Evenimentul este organizat de Centru Național de Informare și Promovare Turistică, cu sprijinul Primăriei oraşului şi al S.C S.Ed.C Mioveni.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea