Ion Olteanu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Coșești, vrea să revoluționeze administrația locală

Un om pentru dreptate, se declară a fi Ion Olteanu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Coșești. Iar acest lucru s-a dovedit de-a lungul timpului, de când a ocupat diferite funcții în cadrul aparatului administrativ al comunei Coșești. Fie în calitate de consilier local, fie în calitate de viceprimar, Ion Olteanu nu a acceptat niciodată să facă compromisuri în defavoarea cetățenilor care l-au trimis să-i reprezinte și să le apere drepturile.
Un om al dreptății, Ion Olteanu a avut mult de suferit din cauza faptului că nu a acceptat propunerile altora, propuneri cu iz penal, dar și pentru că a taxat de fiecare dată derapajele celorlalți colegi de-ai săi din administrație, atitudine ce l-a făcut să-și piardă și funcția de viceprimar.

Reformarea organizației PNL Coșești

Pierderea funcției de viceprimar a lui Ion Olteanu a fost complotată de către consilierii locali PSD, dar și de o parte din consilierii locali PNL cărora Olteanu nu le-a acceptat jocurile ce aveau să le aducă beneficii personale, în detrimentul comunității. Chiar dacă a fost amenințat de mai multe ori cu schimbarea sa din funcția de viceprimar, Ion Olteanu nu a acceptat niciodată compromisurile profesionale, dorind să se închine, în continuare, cu fruntea sus în fața lui Dumnezeu.
Așa se face că, după ce a fost schimbat din funcția de viceprimar, Ion Olteanu, bucurându-se de sprijinul liderilor PNL, a propus schimbarea din funcțiile de consilieri a mai multor colegi de-ai săi care complotaseră cu PSD-ul pentru schimbarea sa din funcția de viceprimar. O parte din acei consilieri și-au dat de bună voie demisia, după ,,isprava” ce o făcuseră, iar încă trei au fost schimbați pe linie de partid.
Acum, Ion Olteanu vrea să facă din organizația PNL Coșești, una dintre cele mai puternice organizații din județ, unde vrea să coopteze numai oameni integri, care vor binele comunității lor. Deși PNL-ul era aproape inexistent în Coșești, Ion Olteanu, de când a preluat conducerea organizației locale, a adus o îmbunătățire clară acestei organizații, mai ales prin mărirea semnificativă a numărului de membri. 
Olteanu este de părere că, după ce PSD-ul a condus comuna vreme de peste două decenii, cetățenii trebuie să aibă și o altă soluție viabilă pentru bunul mers al democrației, prin alternanța la putere.
,,Atunci când un singur partid conduce mult timp destinele cetățenilor, să fiți sigur că se vor crea încrengături care nu duc decât la compromisuri în defavoarea cetățenilor”, este de părere candidatul PNL la funcția de primar al comunei Coșești.  
Așadar, Ion Olteanu, după ce s-a luptat cu sistemul, vreme de mai mulți ani, a reușit să vină acum în fața cetățenilor cu o organizație bine reformată, cu oameni integri care vor să aducă plus valoare comunității lor.

Principalele obiective

Om gospodar, Ion Olteanu vrea să aducă comuna Coșești pe harta localităților dezvoltate. Principalul obiectiv al său este crearea de noi locuri de muncă prin atragerea investitorilor pe teritoriul comunei sale. Dar, pentru a fi posibil acest lucru, Olteanu spune că mai întâi trebuie să creeze și condiții optime de lucru prin modernizarea infrastructurii și, totodată, trebuie să vină în fața consilierilor săi cu un pachet de măsuri de relaxare fiscală prin scutirea de impozite locale în primii ani de activitate a fiecărui nou agent economic care alege să-și desfășoare activitatea pe teritoriul comunei Coșești.   Iar în ceea ce privește modernizarea infrastructurii, Olteanu vine și cu soluții pentru a se realiza acest lucru. Candidatul PNL la funcția de primar al comunei Coșești vrea să înființeze în cadrul primăriei un compartiment care să se ocupe strict de atragerea banilor europeni cu care Olteanu vrea să facă, în primul rând, canalizare și pe urmă vrea să asfalteze toate drumurile comunale. Olteanu spune că dacă nici în mandatul viitor nu se vor atrage fonduri europene în comuna Coșești, această localitate va fi condamnată pe veci la sărăcie.
Un alt obiectiv care este în deplină concordanță cu atragerea de noi investitori pe teritoriul comunei Coșești ar fi, după cum spune Ion Olteanu, introducerea rețelei de gaze naturale. Toate aceste investiții, pe lângă faptul că atrag investitori, aduc după sine și un plus de confort cetățenilor din comună.

Toate aceste obiective sunt doar o parte din ceea ce vrea să realizeze Ion Olteanu în comuna Coșești, urmând ca în edițiile viitoare să vorbim și despre celelalte obiective la fel de mărețe ale celui care vrea să revoluționeze administrația locală.
L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea