PPU-SL Argeş a făcut paşi importanţi în organizarea teritorială a partidului

La ultima conferinţă de presă a PPU-SL Argeş au fost prezenţi vicepreşedinţii acestei formaţiuni, Silviu Făgăraşu şi Răzvan Pătraşcu, care ne-au pus în temă cu noutăţile de la nivel judeţean şi naţional cu privire la paşii care au fost făcuţi în organizarea teritorială a partidului pentru campania electorală.

Silviu Făgăraşu: „Vrem să lucrăm curat, dar, din păcate, mizeria politică persistă”

„Cu procentele stăm binişor. Astfel, în nordul judeţului, din punct de vedere al organizaţiilor şi al candidaţilor la Primărie, avem un procent de 80%, iar în sudul judeţului un procent de 40%. Avem totuşi o problemă cu lista de candidaţi pentru consiliile locale. Bazinul electoral din care extragem candidaţii este mic. Cerinţele partidului nostru sunt mari, iar compromisuri nu prea vrem să facem. În teritoriu fiind un partid mic şi nou creat, lumea ne percepe bine, dar în schimb contracandidaţii noştri au început să lovească în noi: şantaje, ameninţări. Partidul nostru se finanţează din ce are fiecare membru. Regretabil este că vedem în continuare o nonşalanţă a organelor abilitate. Cine trebuie să-şi facă datoria în România nu-şi face. Momentan, suntem într-un proces de elaborare a dosarelor de candidatură. Vrem să lucrăm curat, dar, din păcate, mizeria politică persistă”, a afirmat Silviu Făgăraşu.

Răzvan Pătraşcu: „S-ar putea să avem procente mai mici, dar există viaţă şi după alegeri”.

Răzvan Pătraşcu a transmis un mesaj sincer şi a făcut un apel către societatea civilă pentru ca aceasta să-şi trimită oameni în administraţie: „Chiar dacă avem posibilitatea de a face organizaţii în localităţi în care nu avem, preferăm oameni noi şi să construim un partid step-by-step cu oameni normali, decât să devenim oportuniştii care vânează oameni nemulţumiţi. S-ar putea să avem procente mai mici, dar există viaţă şi după alegeri. Clasa politică nu se poate schimba cu un an înainte de alegeri, ea trebuie remaniată încetul cu încetul. Nu am plecat la vânătoare de funcţii. Societatea civilă trebuie să-şi trimită oameni în administraţie. Lansarea oficială a candidaţilor de la municipii şi oraşe se va face ori pe 22 aprilie, ori pe 29 aprilie, la Piteşti, Curtea de Argeş şi Câmpulung. Sunt câteva localităţi  în care am hotărât să mergem fără candidat la Primărie. Dacă-ţi pasă de oamenii tăi, nu-i arunci la lei şi să fie supuşi unui oprobriu public, cârciumăresc. Aşa trebuie construit un partid. Acest partid va creşte, va merge înainte şi va rămâne”. Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea