Cea de a- XXXIX-a ediţie a Simfoniei Lalelelor, săracă în prezenţa personalităţilor

Vineri la Primăria Piteşti s-a dat startul manifestării simbol a municipiului, Simfonia Lalelelor. Ajunsă la cea de a 39 a ediţie, Simfonia de anul acesta s-a caracterizat printr-o lipsă acută de oaspeţi importanţi. De la Bucureşti nu a fost prezent nici măcar un ministru, ba mai mult, nici măcar parlamentarii de Argeş nu au mai participat, ca în anii precedenţi, alături de amfitrionul manifestării, primarul Tudor Pendiuc. Doar parlamentarii Şerban Valeca, Iulian Cristache, Radu Vasilică şi Cătălin Rădulescu au defilat, anul acesta, pe Strada Mare. Mai mult, întrucât Pendiuc nu are voie să se întâlnească cu anumiţi consilieri locali, a dat dispoziţie Poliţiei Locale să îngrădească scena de la Centrul

Cultural Piteşti cu garduri, interzicându-le  aleşilor locali să participe.  Totuşi, manifestarea florală i-a bucurat pe cei mai mici participanţi, copiii, care au defilat în care alegorice şi au oferit în centrul oraşului un spectacol al tinereţii şi gingăşiei.

Anul acesta Simfonia Lalelelor  a mai adus o noutate, fiind organizată de viceprimarul Cornel Ionică din biroul de la primărie, şi de Tudor Pendiuc din incinta primăriei de la Casa Cărţii, unde activează după eliberarea din arest.
Carmen Buliga

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea