Elena Constantinescu şi-a lansat primul său volum de poezii la Biblioteca Judeţeană

Joi, 21 aprilie 2016, la ora 17.00, Biblioteca Judeţeană ”Dinicu Golescu” Argeş a organizat lansarea volum de poezii „Cu capul în nori şi cu un picior pe pământ”, autor Elena Constantinescu.
Este vorba despre o plachetă de versuri, publicată anul trecut, la Editura VICTOR B. VICTOR din București. Volumul „Cu capul în nori şi cu un picior pe pământ” reprezintă debutul ei în poezie, aceasta fiind notar de profesie, o profesie pe care o îndrăgește, la care nu va renunța niciodată, poezia continuând să rămână refugiul ei de visare și de relaxare. Cartea a apărut în urma încurajărilor repetate ale prof. Vasile Ghițescu, care îi semnează și prefața și care a fost invitatul ei special la lansare.
Din prezidiul evenimentului au mai făcut parte: poeta Allora Albulescu, Petruța Mihăilescu, prietena foarte bună a autoarei, unul dintre primii cititori ai manuscrisului şi editorul cărţii. Este o poezie care are ca teme centrale VISUL și IUBIREA, în forma ei spiritualizată. Cartea este scrisă și cu rimă, și în vers alb. Autoarea explorează în versurile sale trăiri emoţionale puternice, printr-o comunicare directă şi debordând de sinceritate.
Acest volum de poezii este o carte scrisă din nevoia de  a se descoperi pe sine și de a putea merge mai departe, odată intrată în posesia acestor adevăruri noi, esențiale.
Sabina DIACENCO

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea