Primăria Pitești a scos la licitație reabilitarea străzii Exercițiu. 60 miliarde lei vechi așteaptă un drumar

#  Cornel Ionică: ,,Această stradă nu a mai fost reabilitată complet din 1982, iar acum este maltratată de cei care dețin rețele”
În sfârșit,  lucrurile au intrat în linie dreaptă în ceea ce privește reabilitarea străzii Exercițiu, care, așa cum a declarat și viceprimarul Cornel  Ionică, a fost maltratată de cei care dețin rețele, în special de gaze,  pentru care s-a intervenit și nu a mai fost readusă la forma inițială, reparațiile fiind făcute de mântuială.
Așa cum a promis viceprimarul municipiului Pitești, Cornel Ionică, iată cu lucrurile se mișcă într-un ritm alert privind modernizarea acestei străzi. Încă de săptămâna trecută, în data de 5 mai, primăria Pitești a scos la licitație reabilitarea acestui tronson de drum. Astfel că, municipalitatea  pune la bătaie suma de aproape 60 de miliarde lei vechi pentru reabilitarea acestei străzi, conform estimărilor făcute de proiectanți. Termenul limită de depunere a ofertelor este până în data de 26.05.2016, iar dacă nu vor exista contestații, lucrarea are mari șanse să fie finalizată anul acesta. Însă, din experiența celorlalte lucrări de anvergură, adjudecarea licitației s-ar putea să ajungă în instanță, așa cum s-a întâmplat și cu Bulevardul Libertății.
”Vom ataca strada Exercițiu. Această stradă nu a mai fost reabilitată complet din 1982, iar acum este maltratată de cei care dețin rețele”, a explicat viceprimarul Cornel Ionică. L.G.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea