Liviu Iana, șeful grupului vocal Doruri Muscelene, vrea să ajungă primar în comuna lui Constantin Nicolescu

# Culmea! Candidatul a fost lansat în prezența lui Iani Popa
Șeful de la Doruri Muscelene, Liviu Iana, vrea să cânte și în Primăria Mihăești, de data aceasta din partea PNL Argeș. Și, după cum se vede treaba, are și susținători destul de puternici. Unul  dintre aceștia este Lavinia Năstase, care i-a făcut, solistului, o caracterizare pe facebook ce nu mai are nevoie de nicio adăugire: ”În comuna Mihăești, Liviu Iana, conducătorul grupului Doruri Muscelene, cel care a pus Argeșul pe harta lumii fiidcă în patrimoniul imaterial UNESCO a fost inclus colindul în ceată iar cântecele de uliță și colindele la fereastră doar ei le mai cântă,vrea să devină primar.
Consilier PNL de 5 mandate, profesor de canto popular, epitrop al bisericii, autor a numeroase inițiative locale (troița din Văcarea, redeschiderea școlii unde a învățat și Nicolae Labiș), referent al Casei de Cultură Tudor Mușatescu din Câmpulung, Ion Liviu Iana s-a bucurat de susținerea întregii conduceri PNL ARGEȘ, prezența unor artiști de excepție ai Argeșului care au venit să-și susțină colegul și nu în ultimul rând de sprijinul marelui artist și profesor Gavril Prunoiu, la apariția căruia publicul s-a ridicat să-l aplaude în picioare în semn de recunoștință.
Am prezentat cu plăcere evenimentul și mai ales cu încredere că va câștiga. După cum știți, am ales locuri reprezentative din Argeș unde vreau  să contribui la căderea PSD!”
Lansarea candidaturii solistului vocal s-a bucurat de o prezență numeroasă, aproape grețoasă, de la județ. Iani Popa s-a deranjat, el însuși, să coboare din înălțimile Casei Poporului pentru a fi de față. E drept, a ajuns îmbrăcat ca o paparudă în sala de operă, însă asta este o cu totul altă discuție. Alături, i-au mai stat Dănuț Bica, Gheorghe Alecsei, Florin Gardin și mulți alții. Baftă, Liviu Iana.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea